Velen hebben het tegenwoordig: een sim only abonnement. Het is de beste keuze voor wanneer je een smartphone hebt. Daarom worden sim only abonnementen ook steeds populairder, en dat zal alleen maar toenemen. Daarbij zijn velen naar het goedkoopste sim only abonnement. Er is echter niet EEN abonnement dat voor iedereen het beste & goedkoopste is. Dit hangt namelijk volledig af van waar jouw voorkeuren liggen en wat jij nodig hebt. Daarom vind je hier 3 tips voor het vinden van het goedkoopste sim only abonnement dat het beste bij jou past.

 

Goedkoopste sim only abonnement

Welk goedkoop abonnement het beste is, hangt dus af van wat jij voor jouw sim only belangrijk vindt. Het vinden van jouw beste & goedkoopste sim only doe je door hier abonnementen te vergelijken. Gebruik daarbij onderstaande 3 tips:

 

  1. 1. Filter op basis van prijs
  2. 2. Kies voor een geschikte bundel
  3. 3. Virtuele providers zijn vaak voordeliger

 

1. Filter op basis van prijs

Gebruik een vergelijker waarin je op prijs kan filteren. Dat is handig, want zo vind je de goedkoopste sim only abonnementen. Je kunt de prijs bijvoorbeeld instellen op wat je maximaal wilt betalen per maand. Vervolgens zie je direct de abonnementen die binnen jouw budget beschikbaar zijn. Op die manier vind je jouw beste & goedkoopste sim only abonnement! Dit bespaart je overigens ook veel moeite en tijd.

 

2. Kies voor een geschikte bundel

Velen betalen te veel, omdat ze een grote bundel nemen en vervolgens de helft niet eens verbruiken. Bel je weinig? Dan is het niet nodig om te veel belminuten te kiezen. Gebruik je maar 500 MB data per maand? Kies dan niet voor bundels met meer dan 2 GB data. Zo zie je maar, door een geschikte bundel te kiezen kom je goedkoper uit!

 

3. Virtuele providers zijn vaak voordeliger

De derde tip: virtuele providers, ook wel MVNO’s genoemd, zijn vaak voordeliger. Indien je een goedkoop sim only abonnement wilt, kan het een goed idee zijn om naar abonnementen van deze aanbieders te kijken. Aangezien dit niet altijd het geval is, blijft het verstandig om abonnementen van alle providers te vergelijken. Je kunt hier echter wel op letten!