Total Body Balance is een website gericht op verantwoord afvallen. Door de methode te volgen die speciaal door Total Body Balance is ontwikkeld kunt u afvallen zonder een hongergevoel te krijgen, zonder shakes en professionele begeleiding. Door de juiste aanpak, motivatie en correcte begeleiding bent u op een gezonde manier op weg naar uw streefgewicht.

 

Total Body Balance

Total Body Balance

Deze methode van afvallen is geen crashdieet. Omdat u alle essentiële vitaminen en mineralen alsnog binnen krijgt, blijft uw lichaam in balans. Op basis van een analyse van uw lichaam worden voedingssupplementen voorgeschreven om uw lichaam te voorzien van de nodige vitaminen. Deze gezonde voeding helpt niet alleen om enkele kilo’s kwijt te raken, maar zorgt er ook voor dat kwaaltjes zoals hoofdpijn tegen gaan.

 

Al zo’n 5.000 mensen gingen u voor om overtollige kilo’s kwijt te raken. U zult er niet alleen beter uit ziet, maar u zult zich beter gaan voelen, gezonder leven en meer zelfvertrouwen krijgen.

 

Het voordeel van deze methode is dat hij goed is vol te houden door de begeleiding van de coach. Als u het even moeilijk heeft of vragen heeft kunt u uw coach om advies vragen. Zij helpen u door deze periode. Door inzicht te krijgen in uw eet- en leefpatroon komt u er achter wat valkuilen voor u zijn en hoe u deze kunt omzeilen.