Ben je van plan om een airfryer aan te schaffen? Dan heb je hiervoor verschillende mogelijkheden en de airfryer XXL is een van jouw opties. Maar wat is belangrijke informatie die je moet weten over deze grote airfryer en in welk opzicht is dit een betere keuze dan een ander formaat? Hier vind je alles wat je moet weten over de airfryer XXL, zodat je een goed overwogen keuze kunt maken.

 

Gezonder en groter dan de frituurpan

Het is inmiddels algemeen bekend dat de airfryer een gezonder alternatief is voor de frituurpan. Doordat er gebruik wordt gemaakt van aangezogen lucht dat wordt verwarmd, kunnen er hoge temperaturen bereikt worden. Vervolgens kun je hiermee tal van verschillende gerechten maken. Airfryers zijn verkrijgbaar van verschillende merken, maar ook in diverse formaten: de XXL is op dit moment de grootste optie.

 

De airfryer XXL is een extra ruime airfryer waar je dus onder andere meer friet in kunt bakken. De hete lucht is een gezonder alternatief voor olie: bij een XXL model kun je met een lagere temperatuur dezelfde resultaten behalen als bij een normale airfryer. Met een XXL variant kost het dus nog minder moeite om knapperige frietjes te serveren en kun je daarnaast grotere porties tegelijk frituren.

 

Airfryer XXL van verschillende merken

Een airfryer XXL is verkrijgbaar van verschillende merken, waaronder van Philips en Tefal, maar ook van Princess en Inventum. Het is aan jou om te bepalen welke grote airfryer aan jouw wensen voldoet. Sommige airfryers maken gebruik van speciale technologie voor het bakken en braden van eten, en bij andere modellen krijg je weer handige accessoires geleverd.  Online kun je op zoek gaan naar een goede airfryer XXL, zodat je zeker weet dat je een goed overwogen keuze maakt.