Men kiest nog altijd vaak voor een alles in 1 pakket. Je krijgt hiermee zowel internet, televisie als vaste telefonie. Het fijne hieraan is dat je dus niet zit met verschillende providers en contracten, maar dat je in één keer klaar bent. Dit is een van de voornaamste redenen waarom men kiest voor een alles in 1 pakket in plaats van losse pakketten.

 

Wanneer je van plan bent om een alles in 1 pakket af te sluiten, is het verstandig om eerst rekening te houden met een aantal zaken, zodat je zo tevreden mogelijk bent. Daarom lees je hier drie handige tips voor het afsluiten van een alles in 1 pakket!

 

1. Zoek naar jouw beste alles in 1 pakket

Er zijn veel mogelijkheden wanneer het gaat om alles in 1 pakketten, maar niet elk pakket is geschikt voor iedereen. Dit hangt af van meerdere factoren en verschilt per persoon.

 

Natuurlijk wil je het beste alles in 1 pakket voor jouw situatie vinden. Dit kun je doen door alles in 1 pakketten te vergelijken. Zo kun je vergelijken op onder andere downloadsnelheid, televisiezenders, providers en contractduur. Uiteindelijk kom je tot een selectie pakketten die bij jou passen. Vervolgens kun je kiezen voor jouw beste alles in 1 pakket!

 

2. Vergeet niet een postcodecheck te doen

Het gebeurt nog vaak genoeg dat men volop zoekt naar alles in 1 pakketten en goed vergelijkt, maar vergeet een postcodecheck te doen. Dat is zonde! Niet alle providers zijn actief in elke regio. Ook al is een provider wel actief in jouw regio, is het nog altijd mogelijk dat het pakket dat je wilt niet beschikbaar is (bijvoorbeeld omdat het om een glasvezelaansluiting gaat, wat nog niet overal kan). 

 

Voorkom dus die moeite en doe direct een postcodecheck, zodat je alleen geschikte aanbieders en abonnementen ziet!

 

3. Goedkoper uitkomen

Alles in 1 pakketten kunnen op het gebied van tarieven vrij hoog oplopen. Daarom zijn velen op zoek naar het goedkoopste alles in 1 pakket. Hierbij is het vooral van belang dat je pakketten niet alleen op maandbasis, maar ook op jaarbasis vergelijkt (aangezien sommige providers tijdelijke kortingen geven). Zo krijg je het beste overzicht van de prijs van een alles in 1 pakket, en kun je goedkoper uitkomen.

 

Verder zijn pakketten met een lagere internetsnelheid een stuk goedkoper. Ben je dus bereid om wat in te leveren op internetsnelheid, dan heb je vaak een goedkoper alles in 1 pakket.