Een van de winkels waar je terecht kunt tijdens Black Friday is Bol.com. Deze bekende webwinkel is een van de eerste deelnemers aan dit kortingsevenement en is vandaag de dag ook nog steeds een populaire webshop voor Black Friday. Voordat je gaat profiteren van hoge kortingen is het goed om te weten waar de kortingen op gelden en wat de voordelen zijn van Black Friday shoppen bij Bol.com.

 

Op welke producten zit korting?

Er zijn heel veel producten bij Bol.com waar tijdens Black Friday korting op zit. Welke producten dit precies zijn, wordt vaak pas bekend gemaakt als het bijna Black Friday is. Er zijn een aantal categorieën waar je steevast kunt rekenen op korting. Denk hierbij aan elektronica zoals Apple en smartphones, maar ook aan witgoed, oordopjes en koptelefoons, speakers, woonartikelen, kleding, cosmetica en parfum.

 

Ook de hoogte van de kortingen wordt kort van tevoren bekend gemaakt. Bij Bol.com kunnen de kortingen oplopen tot 70%, zo is gebleken uit eerdere edities van Black Friday. Maar er zijn ook veel producten waarbij de korting lager ligt, rond de 40%: ook hiermee kun je nog steeds tientallen tot honderden euro’s besparen op verschillende producten.

 

Bestelvoordeel bij Bol.com

De hoge korting is een van de redenen om tijdens Black Friday bij Bol.com te gaan winkelen. Maar je profiteert daarbij ook nog van een aantal andere voordelen. Zo geldt bij Bol.com altijd dat wanneer je voor 23.59 bestelt, dat je het de volgende dag in huis hebt. Ook profiteer je van gratis verzending boven de €20. Een derde voordeel is dat je jouw producten gratis kunt retourneren wanneer dit nodig is. Daarnaast maakt het ook niet uit wanneer je bestelt: je kunt bij Bol.com zeven dagen per week je artikelen thuis laten bezorgen.