Een artikel plaatsen | onder de aandacht | artikelenmarketing | Nederlandstalig

Plaats ook een artikel of advertentie op www.KijkPlek.nl en wordt gevonden door duizenden bezoekers en potentiële klanten voor uw producten, diensten, aankondigingen of nieuwsberichten die u wilt aanbieden op internet. Het artikel is blijvend en hoeft niet te worden verlengt.

Plaats artikel of bekijk onze Linkpakketten. 

 

U kunt ook uw artikel, dan wel uw website, als een marketing doel gebruiken. In dit artikel is het toegestaan om diverse links (backlinks) verwijzingen naar uw website te plaatsen. Het plaatsen van deze backlinks draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Daarnaast werkt u tegelijkertijd aan uw naamsbekendheid voor lange termijn. U promoot op een slimme en effectieve manier uw website. De bezoekers aantallen worden snel vergroot naar uw website.

Een leuke bijkomstigheid:

Er wordt willekeurig een website uit de “Hoofdrubrieken” random geselecteerd, deze wordt op de hompage/startpagina (linkerkant) onder rubriek “Willekeurige artikel” getoond.

Bij het plaatsen van een advertentie en/of artikel op KijkPLek.nl doen wij ook gratis het volgende:

Om extra aandacht en bezoekers naar uw website te krijgen zullen we gratis uw advertentie/ artikel in onze social media network plaatsen. Zo bereikt u in een keer extra duizenden bezoekers! We hebben namelijk een interessant netwerk wat we als effectief instrument voor u in kunnen zetten om nieuwe frisse contacten op te doen.

Artikel plaatsen

[jigoshop_category slug=”artikel-kopen” per_page=”8″ columns=”3″ pagination=”yes”
[jigoshop_cart]