Aveda, ontdek prachtige producten
Aveda is “geslepen” uit de kunst en wetenschap van pure bloemen en planten extracten. Dit is en zal voor altijd de kern van aveda blijven. De schitterende beauty producten van Aveda worden aangesproken met de levenskracht van de planten en wat wellicht nog bijzonderder maakt, het bevat zuivere etherische oliën. De verschillende oplossingen die Aveda biedt, zijn zo krachtig dat ze men ze purescriptions noemt.

 

Aveda producten

Terwijl wij gespecialiseerd zijn in haarverzorging, bieden wij andere plantaardige producten voor huidverzorging aan. Deze andere Aveda producten zijn; make-up, pure-fume, aroma’s en lifestyle. Deze verzorgingsproducten zijn allemaal professioneel ontwikkelde en tevens klinisch getest. Aveda producten worden met zeer veel moeite vervaardigd met respect voor de aarde. In de loop der jaren heeft Aveda een professionele netwerk opgebouwd met maar liefst bijna 8000 salons en kuuroorden wereldwijd. Deze delen allemaal ons gezamenlijke inzet.

 

Aveda producten

 

Visie van Aveda
Als Aveda willen we schoonheid verbinden met milieu en welzijn.

 

Missie van Aveda
Onze missie bij aveda is te zorgen voor de wereld waarin wij leven. Dit proberen doormiddel van de producten die we maken tot de wijze waarop we terug te geven aan de samenleving. Bij Aveda streven wij ernaar een voorbeeld te stellen voor milieuleiderschap en verantwoordelijkheid. En dit willen wij niet alleen in de wereld van schoonheid, maar over de hele wereld overtuigingen.

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

Meer informatie:
Bezoek onze website om meer te lezen over ons. Aveda webshop

 

Aveda