Een barista inhuren voor je evenement of verjaardag is ideaal. Je hoeft je namelijk geen moment meer druk te maken over of je nog genoeg koffie hebt en of het smaakt. Een barista op locatie inhuren betekent namelijk dat je zeker weet dat je goede koffie schenkt. En je hoeft het vooral niet zelf te doen. Zo worden bepaalde taken uit handen genomen en kun jij je richten op de leuke dingen van iets organiseren. Een barista op locatie kun je inhuren voor afgehuurde locaties, maar ook voor bij jou thuis of buiten.

 

Het perfecte kopje koffie op locatie gezet

Een barista inhuren van Coffee on Wheels verzekerd je van kwaliteit. De barista’s zijn opgeleid en weten dus precies wat ze moeten weten van koffie. Ze kennen het brandingsproces dat de juiste smaak koffie oplevert, weten van koffiebonen en kunnen natuurlijk een goede kop koffie zetten. Dan gaat het niet alleen om een zwarte koffie, maar ook om luxere koffies. Een cappuccino of latte zetten ze bijvoorbeeld ook in een handomdraai. Een barista op locatie zorgt voor het perfecte kopje koffie voor jou en voor je gasten.

 

Vriendelijk koffie serveren

Het op de juiste manier serveren van de koffie hoort er voor een barista op locatie natuurlijk ook bij. Dat betekent niet alleen dat de melk netjes in de cappuccino wordt geschonken, maar ook dat er geserveerd wordt met een glimlach. De barista’s van Coffee on Wheels zijn niet alleen goed in hun werk voor koffiezetten, maar ook in het vriendelijk zijn naar de gasten toe. Ze kunnen zelfs adviseren of meer informatie over de soorten koffie geven aan jou en je gasten als dat gewenst is.