Als u wilt beginnen met elektrisch roken is het aan te raden om u eerst goed in te lezen over het vrij nieuwe fenomeen. Echt nieuw is het overigens niet meer, want deze elektrische sigaretten bestaan al een tijdje. Circa tien tot vijftien jaar geleden was het niet serieus genomen, omdat het er nogal amateuristisch uitzag en het kwalitatief lang niet zo goed was al de e-sigaretten die we thans kennen. Desondanks spreekt men van dit vrij nieuwe fenomeen. Als u alleen bekend bent met de oude elektrische sigaretten, dan is het raadzaam om kennis te maken met de nieuwe generatie e-sigaretten.

 

Waar kan ik een e-sigaret online kopen?

Online zijn er veel verschillende websites te vinden waar u sigaretten kunt kopen. We hebben het dan niet over de reguliere sigaret die u moet aansteken met een aansteker, maar de elektrische sigaret. Werd hier in het verleden nog wel eens belachelijk over gedaan, vandaag de dag is de e-sigaret een ideaal alternatief.

 

Het is minder schadelijk en er zijn nog diverse andere voordelen. Zo heeft u geen stinkende adem, uw kleding ruikt niet meer naar rook en belast u ook geen andere mensen meer door het uitblazen van rook. Als u op het internet gaat zoeken naar shops waar ze elektrische sigaretten verkopen, dan zult u snel stuiten op webshops. Een e-sigaret shop is geschikt voor het aanschaffen van e-sigaretten en dit tegen een scherpe prijs. U kunt kiezen voor allerlei verschillende soorten varianten. Er zijn e-sigaretten in allerlei smaken.