Werkkleding van Blaklader biedt veel zekerheden. Een ervan is dat de levensduur je versteld zal doen staan. De werkkleding van Blaklader lijkt soms haast onverslijtbaar en daar is het merk trots op. De bedoeling is dat het werk comfortabel en gemakkelijk uit kan worden gevoerd in werkkleding die precies de juiste functionaliteiten heeft. Kleding die tegen een stootje kan, de werknemer veilig houden en voldoende ruimte biedt om gereedschappen mee te dragen. Bovendien zitten de artikelen altijd comfortabel, zodat het werk niet gehinderd wordt door schurende of knellende kleding.

 

Blaklader

 

De kwaliteit van Blaklader

Of je nou een Blaklader werkbroek, riem of zelfs boxershort aanschaft, één ding weet je zeker. De garantie op alle naden is levenslang. Dat wil zeggen, bij normaal gebruik. Het is de bedoeling dat Blaklader werkkleding pas in de prullenbak belandt als de stof doorgesleten is. De naden, vooropgesteld dat ze niet zijn blootgesteld aan schuren of slijtage, moeten levenslang meegaan. Is dat onverhoopt toch niet het geval? Dan neemt Blaklader het kledingstuk terug om te repareren of te vervangen voor een nieuw exemplaar. Blaklader ontwikkelt eigen producten waardoor ze deze garantie af kan geven.

 

De functionaliteit van Blaklader

De werkbroek van Blaklader is een welbekend product van het merk. Maar dat kan dan wel varieren van een korte broek tot een lange broek. Al deze artikelen hebben met elkaar gemeen dat ze zijn geproduceerd met de gebruiker en zijn wensen als uitgangspunt. Er zitten dus voldoende zakken op een Blaklader werkbroek. Bovendien is een werkbroek van Blaklader van precies het juiste materiaal gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. Natuurlijk gaat het bij Blaklader niet alleen om functionaliteit. Ook design is een pijler die in het oog wordt gehouden. De werkbroeken zijn bijvoorbeeld in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook de designs per model zijn verschillend. Omdat het werk bovendien het hele jaar doorgaat, zijn er zowel korte als lange broeken verkrijgbaar. Allemaal met een doel: het werk zo veilig, comfortabel en gemakkelijk mogelijk maken voor de gebruiker.

 

Wat is Blaklader? En wie zijn ze?