Boxershorts zijn al vanaf ze hun intrede deden behoorlijk populair geworden, ze zijn al sinds jaar en dag de enige keus van mannen die houden van ondergoed met loose-fit. Boxershorts zitten zelfs lekkerder dan slips en voelen wat meer relaxed en vrijer aan. Maar we moeten wel eerlijk zijn boxershorts die je vader droeg en die er nu zijn verschillen wel hemels breed met elkaar. De evolutie van de boxershort is duidelijk zichtbaar en gaat steeds een stapje verder.

 

Vroeger waren de boxershorts vaak vormloos en ronduit lelijk. Maar als je nu naar de verschillende boxershorts op de markt kijkt dan merk je dat er toch veel veranderd is en dat de hedendaagse designers hun boxers ontworpen hebben voor een betere pasvorm, meer gladheid op het uiterlijk en heerlijke stoffen die ademen en lekker aanvoelen op de gevoeligste plek van je lichaam. Als je iemand bent die met de mode mee gaat zul je vast wel een paar van de nieuwste designs boxershorts hebben in je collectie bijvoorbeeld die van HOM of Clever Moda. Maakt niet uit welk merk je prefereert ze zijn allemaal mooi en hebben een uitstekende pasvorm.

 

Zoals vele mannen zal jij vast ook eentje zijn die niet kan wennen aan het dragen van slips omdat deze gewoon niet vrij aanvoelen. Maar je wilt natuurlijk wel goed ondergoed aan die de juiste ondersteuning en comfort geeft, dan zijn boxershorts echt iets voor jou, zij het nou de merken als Olaf Benz, Dolce & Gabbanna, Andrew Christian, HOM, H&M, Cover Male of Body Art, Calvin Klein of Clever Moda. Allemaal hebben hun eigentijdste stijlen en uitstekende pasvorm, meestal hebben ze ook speciale collecties voor de zomer die het tropisch en warm gevoel extra prikkelen. Deze merken hebben ook stijlen die heel erg casual en comfortabel zijn en voldoen aan de grote verwachtingen van mannen voor hun ondergoed. OOk zijn ze super trendy en behoorlijk modern in stijl en pasvorm. Deze merken en ook de merken zoals Manstore, Intymen of Gregg Homme zijn van de beste kwaliteit stoffen gemaakt die meer comfort geven en extra lekker zitten bij het dragen.

 

Boxershorts zijn dus zonder meer de best zittende en lekker passende heren ondergoed die er is en ze hebben een geweldige pasvorm, niet voor niets zijn ze super populair geworden en worden ze door miljoenen mannen over de hele wereld gedragen. Ze zitten lekker hebben een geweldige uitstraling en passen wel onder elke outfit die je aantrekt. Boxershorts zijn mooi en als je jou favoriet merk gevonden hebt dan zijn we er zeker van dat je niet meer afstapt van dat merk. De bovengenoemde merken zijn niet alleen mooi maar hebben ook nog de beste pasvorm en perfecte uitstraling.