Via caferacerwebshop.com is er een groot aanbod van Caferacer onderdelen beschikbaar. Er zijn meer dan 10.000 onderdelen op voorraad, zoals BMW K100, BMW R80 en BMW r ninet. Verder vind je in de webshop populaire merken, zoals Motogadget. Het is een merk van hoge kwaliteit en met goede service. Andere merken in het assortiment zijn Roeg, Biltwell, Yss, Supertrapp en Koso.

 

Ben je op zoek naar Hagon schokbekers? Ook deze zijn snel te leveren tegen een scherpe prijs. Als je je CafeRacer wilt ombouwen, ben je misschien op zoek naar Daytona tellers. Deze zijn makkelijk aansluitbaar en goed en snel af te lezen.

 

Gashendels

Gashendels van caferacerwebshop zijn er in verschillende maten en uitvoeringen te verkrijgen. Qua materiaal kun je kiezen uit ABS, aluminimum en kunststof. Bij de aluminimum variant zijn er nog twee verschillende soorten te kiezen. Je kunt kiezen uit CNC gefreesde gashendels of spuit aluminimum.

 

Een punt om rekening mee te houden wanneer je een gashendel wilt gaan monteren op jouw motorfiets, is de aansluiting op de carburateur(s). Deze moet hier wel goed bij passen. Het kan nog al eens verschillen of je 1 kabel gashendels hebt of 2. Wanneer je 2 gashendels hebt, wordt dit ook wel push/pull handle genoemd. Op die manier heeft de gashendel zowel een opende als sluitende werking.

 

Knipperlicht en db killer

Een knipperlicht voor de motor is in Nederland verplicht. Je moet namelijk 2 richtingaanwijzers voor en achter hebben. Verder is het belangrijk dat ze 240 millimeter uit elkaar gemonteerd zijn. Dit is dan gemeten vanaf het lichtdoorlatende gedeelte. Voor de achterkant van de motorfiets gelden iets andere regels. Hierbij moet de afstand minimaal 180 millimeter zijn.

 

Als je op zoek bent naar een legaal knipperlicht voor jouw motorfiets, moet je erop letten dat de kleur Amber Geel is. Deze kleur zie je meestal ook bij standaard auto knipperlichten.

 

Naast het feit dat je wilt dat de verlichting van jouw motorfiets in orde is, is het belangrijk dat je niet teveel geluid produceert. Wanneer je vindt dat er te veel geluid wordt produceert, kun je overwegen om een db killer te kopen. Het kan namelijk best wel vermoeiend zijn als je lange afstanden rijdt. Als je eenmaal een db killer hebt geplaatst kun je hem er ook weer makkelijk uitschroeven.

 

Je kunt kiezen uit diverse soorten db killers. Sommige produceren een vast geluid en andere zijn verstelbaar. Bij een verstelbare db killer kun je het te produceren geluid afstellen door aan de bouten te draaien. Een andere variant is een db killer die meer dan gemiddeld dempt. Daarbij is er extra dempingsmateriaal toegevoegd. Als je kiest voor een langere db killer zal deze ook meer demping van het geluid geven.