De cast iron collectie
Je vraagt je waarschijnlijk af wat het is, een cast iron collectie. Het klinkt als een collectie zwaarden dan een van kleding, maar toch is die het. Met stukken als de cast iron jas, de cast iron trui en het cast iron shirt is het een complete collectie aan mannenkleding. Bovendien is er nu een cast iron sale, wat ook erg interessant kan zijn.

 

Cast Iron

 

Cast Iron T-shirts en truien

De gehele collectie is redelijk basic, met een eigen touch aan alle kledingstukken. Ook denim is een belangrijk element van deze collectie, je ziet veel verschillende jeans terug in de cast iron sale. Maar sinds de laatste uitbreiding zie je denim ook terug in de non-denim items. In cast iron T-shirts of cast iron truien zie je dit bijvoorbeeld terug in wassingen of de waist-band.

 

Cast Iron jas en winterjas

De cast iron jas en de cast iron winterjas zijn behalve trendy ook functioneel. De nadruk ligt hierop een beschermende en verstevigende effect. Zo hebben ze allemaal een waterafstotend teflon laag die doorgevoerd is tot in de stichting. Dit maakt je cast iron winterjas een kledingstuk om altijd te dragen.
Ook het gebruik van verschillende lagen is een belangrijk onderdeel van de cast iron collectie. Dit zie je bijvoorbeeld bij de cast iron trui, het cast iron shirt en het cast iron T-shirt. Doorschijnende materialen worden hier gebruikt om onderliggende texturen te benadrukken.

 

Je ziet een heel duidelijk kleurenpalet terug in alle kledingstukken. De kleuren die vooral terugziet zijn marineblauw, verschillende blauwtinten, en verschillende tinten tussen wit en grijs. Dit zie je onder andere in de cast-iron trui waarbij blauw met grijs, of blauw met zwart wordt gecombineerd.

 

Cast iron sale bij Gaaf Valkenburg

Ook is er momenteel een cast iron sale gaande. Stukken die je hierin terugvindt zijn onder andere cast iron T-shirts, cast iron hemden en cast iron sweaters. Dit kan jouw ultieme kans zijn om je slag te slagen en met een schitterende cast iron top aan de haal te gaan.