Clash Royale best arena 1 deck : Voor beginners

 

Clash Royale deck, wat is dit en waar gebruik je dit voor? In dit artikel gaan we proberen dit nader toe te lichten. Een deck is een groep kaarten dat je samenstelt zodat het 1 team wordt. Welk deck is de beste voor arena 1? Dat vraag stellen mensen zich vaak af. Niet verder zoeken, je bent namelijk op het juiste adres gekomen!

 

Ik heb dit deck namelijk ook gebruikt voor mijn eigen Clash Royale account. En het werkt perfect, in plaatst van het experimenteren hoe je ‘Clash Royale top deck’ moet maken kun je gerust dit artikel verder lezen over mijn Clash Royale ervaringen of wat je ook kunt doen is op zoek gaan naar een Clash Royale forum of een Clash Royale wiki.

 

 

Het is een zeer goedkoop vrij deck. Maar soms maken mensen onnodige fouten waardoor je de tegenstander de kans geeft om jouw toren kapot te maken. Maar daar komen we later op terug, eerst zal ik jullie het deck laten zien.

 

De kaarten:

Dit is was mijn deck die ik gebruikte voor Arena 1. Er zitten wel veel epische kaarten in maar dat kwam doordat ik gelijk 2 gratis magische kisten kreeg. Maar ik verzeker je dat het echt goed werkt!

 

Deck 1:

 

Schermafbeelding 2017-09-02 om 18.52.24

Gemiddelde elexirkosten: 3.6 elixir_big_icon

 

 

Uitleg over de Clash Royale deck builder deck 1.

Dit is een prins – koboldendeton deck. Ik heb gebruik het meestal vanwege de prins. De prins kan zoveel damage richten aan de toren dat je binnen paar seconden al 1-0 voor staat! Ook de skeletenleger is erg handig tegen de reus, of als de tegenstander een prins heeft is het ook erg gunstig.

 

Dan vraag je bij jezelf af: ‘Maar waarom de ridder? Niemand gebruikt het.’ Klopt niemand beseft hoeveel levens de ridder heeft. Laat staan het levens die hij heeft kan hij ook behoorlijk wat damage richten aan andere troepen.

 

Als volgt heb je de valkyrie, de valkyrie moet je plaatsen samen met de prins. Alleen de prins moet je achter de valkyrie zetten zodat hij geen kans heeft om de skeletenleger te plaatsen. En als laatst de musketier. De muskutier geeft schade aan grond, en lucht. Dus als de tegenstander luchttroepen heeft moet je de musketier plaatsen.

 

Ik ga jullie nu een deck laten zien waarvan iedereen de kaarten wel heeft. De eerste deck is natuurlijk mooi als je de kaarten überhaupt ook wel hebt. Maar het is ook niet erg als je ze ook niet hebt. Ik heb hieronder naar mijn mening de beste ‘Clash Royale arena 1’ deck’.

 

Deck 2:

 

Schermafbeelding 2017-09-02 om 19.23.51

 

Gemiddelde elexirkosten: 3.4 elixir_big_icon

 

Uitleg over de Clash Royale deck builder deck 2.

Dit is een reus-mini pekka deck. Dit is mijn back up deck. Soms voor afwisseling gebruik ik deze deck. Deze deck is een heel ideale deck voor beginners. Omdat het perfect werkt. Ik zal even vertellen waarom ik deze troepen heb gekozen:

 

Reus – Iedereen in Clash Royale gebruikt de reus. In welke arena maar je ook bent, iedereen gebruikt het. Zelf in de divisies! Waarom gebruiken ze het dan? Om het feit dat de reus onwijs veel levens heeft. En als hij eenmaal bij de toren is, stopt hij niet met slaan! Dus de reus is zeer zeker van toepassing.

 

Valkyrie – Zoals ik al zei in deck 1. De valkyrie is erg sterk en heeft erg veel levens. Je moet het juist voor de reus zetten zodat ze ruimte maakt tegen de skeletenleger. Of tegen goblins of andere troepen. Niks houd haar tegen!

 

Bommengooier – De bommengooier kun je ook eventueel neerzetten voor de reus als verdediging. Maar onze kleine vriend heeft niet zoveel levens. Maar als hij eenmaal zijn bom gooit moet je ervoor zorgen dat je weggaat! Want je kan zo geëxplodeerd worden! BOEM!

 

De ridder – Onze charmante ridder kan er lief, aardig eruit zien. Maar je moet hem niet boos maken anders pakt hij zijn vlijm scherpe zwaard! Even zonder grapjes, ik associeer de ridder met de valkyrie. Waarom? Ze hebben allebei best veel levens, en geven allebei best veel damage uit. En hij kost maar 3 elixer! Waar wacht je op!

 

Speerkobeldens – Onze drie groene strijders kun je ook niet mislopen. Ze zijn snel, ze kosten niet duur, en ze geven schade uit aan grond, en lucht. De speerkobeldens moet je vooral gebruiken tegen de ballon, of skeleten, en minions.

 

Mini pekka – De gepantserde.. ik weet nog steeds niet wat hij is. Volgens mij een samoerai. Geeft zoveel damage tegen de toren dat je letterlijk kunt aftellen. Redelijk snel en klapt zijn tegenstander helemaal weg. Ik zeg gebruiken!

 

Vuurbal – De vuurbal is altijd handig vooral in de laatste 10 seconden als de toren van de tegenstander nog maar 100-200 a’ levens heeft. Is het toepasselijk om hem gelijk te gebruiken.

 

Het is ook erg handig als tegenstander een heks, musketier plaats naast zijn toren. Dan moet je het gelijk inzetten. Maar zorg dan ervoor dat de vuurbal en de troep raakt maar ook de toren. Is een win-win situatie!

 

Kobolden – En als laatst heb je onze schattige kobolden. Ze zijn erg snel, en geven ook erg snel schade aan de toren. Je kan ze inzetten tegen de reus, kan wel lang duren voordat hij afgaat. Maar je kan het ook gebruiken ter afleiding van de troepen die de tegenstanders plaatst.

 

Stel je eens voor dat de tegenstander een prins plaatst, maar jij hebt alleen maar troepen die niet sterk genoeg zijn tegen de prins. Maar je hebt wel de kobelden, dan plaats je de kobelden en wacht je paar seconden en misschien heb je dan toch wel iets. Zo maak je tijd winst. En geef je je tegenstander geen kans om je toren te raken.