Wie wil zijn of haar woning er niet gezelliger uit hebben zien? Een plek waar je trots op kan zijn om vrienden en familie uit te nodigen. En hoelang de lockdown ook nog duurt, jij zit op een plek waar jij je hélemaal thuis voelt. Wij hebben hieronder meerdere adviezen waarmee jij er helemaal zelf voor kan zorgen dat je woning nog veel gezelliger wordt.

 

Een likje verf maakt een groot verschil

De meeste woningen hebben een witte kleur op de muur. Hoewel daar niks mis mee is, springt het er ook niet uit en is het de basic kleur van de meeste interieurs. Om jouw woning unieker te maken kun je ervoor kiezen om er een pot verf bij te halen en deze op de muur aan te brengen. Kies voor warme kleuren om een gezellige sfeer te maken in huis. Maak bijvoorbeeld gebruik van bruintinten op de muur en creëer meteen meer gezelligheid in jouw huis!

 

Werk aan de verlichting

De verlichting is ook een van de elementen die een zeer groot verschil kan maken in je woning. De verlichting zorgt er in de avond exact voor wat je nog wel en niet ziet in je woonkamer en waar de focus op ligt. Kijk bij het kiezen van de verlichting goed naar wat er bij je interieur past. Je kunt of iets halen wat aansluit bij je huidige interieur, maar je kunt ook voor het tegenovergestelde gaan om accenten te creëren. Wanneer je bijvoorbeeld een modern interieur hebt dan kun je ervoor kiezen om retro lampen te kopen bij Lamplord. Maak tot slot ook een onderscheid tussen de functionele verlichting en de sfeerverlichting.

 

De voordelen van een open uitstraling

Wanneer je naar programma’s kijkt met droomwoning, dan zie je altijd prachtige huizen met grote ramen die uitkijken op de hele tuin. Dat is natuurlijk een prachtig plaatje om te zien. De reden waarom dit zo mooi is, is de enorme open uitstraling en de uitkijk die je ermee creëert. Ook zorgt het voor natuurlijk licht in de woning zelf, wat het beste lichteffect is. Vaak moet dit echter wel op maat worden gemaakt, zodat het helemaal bij jouw woning aansluit. Kijk voor de mogelijkheden bij een partij als www.glazz.nl

 

Gebruik maken van een open kast

Het leukste is wanneer de woning persoonlijk wordt gemaakt en helemaal past bij de persoon die er woont. Haal daarvoor een open kast in huis, zodat mensen zien wat voor spullen je hebt en wie de persoon is die in de woning woont. Je hoeft namelijk niet altijd alle spullen helemaal op te bergen die je in huis hebt!