Wat er zo handig is aan dakkoffers
Je hebt het vast weleens meegemaakt, je gaat op vakantie met de hele familie en iedereen pakt weer eens veel te grote koffers, vervolgens moet je jouw gehele achterbak proberen vol te proppen met koffers. Dit probleem kan gemakkelijk worden opgelost, je koopt een dakkoffer. Ook hoeven er geen stoelen meer worden ingeklapt of tassen op schoot worden bewaard, want er is ruimte genoeg op het dak. Bovendien is dit niet alleen oncomfortabel maar kan het ook behoorlijk gevaarlijk zijn.

 

Thule dakdragers

Thule dakkoffer Ocean L 780 | silver | 430 liter

 

Een dakkoffer is effectief en maakt het ‘gezelliger’

Als eerste maakt een dakkoffer je vakantie zoveel gezelliger. Je hoeft geen ruzie meer te maken over wie wat niet mee mag nemen omdat er geen ruimte is. Je verdubbelt namelijk je opbergruimte wanneer je een dakkoffer aanschaft.
Ook komt een dakkoffer veel vaker van pas dan wanneer je op vakantie gaat. Je zal vast weleens een weekend je weg gaan, of je kan iemand helpen met verhuizen. Hij is echt niet nutteloos na de zomervakantie.

 

Thule dakdragers en Dakkoffers Hapro

Wanneer je dakdragers aanschaft zijn er twee opties, de thule dakkoffer en de Hapro dakkoffer. Thule dakkoffer is een Zweeds merk wat een echte marktleider is op het gebied van dakkoffers. Dakdragerexpert biedt de Pacific en de Ocean variant aan. Bovendien kun je bij Thule dakkoffers ervan op aan dat ze kwaliteit producten leveren met een goed slot erop.
Dan zijn er nog Hapro dakkoffers, dit is een Nederlands merk. Hapro legt bij hun dakkoffers een grote nadruk op het design, hierom kiezen veel klanten voor Hapro dakkoffers. Maar de kwaliteit van Hapro dakkoffers is ook gewoon top. Op Dakdragerexpert worden de Hapro Traxer en Rider aangeboden, want met deze ben je verzekerd van een kwalitatief goed en stevig product.

 

Dakkoffers Hapro

Hapro dakkoffer Rider 4.4 | 370 liter