Er zijn van die momenten dat je alleen nog maar zin hebt om popcorn te maken, om vervolgens lekker tegen elkaar aan te knuffelen onder het genot van een film. Met zoveel keus tegenwoordig kan het een duizelingwekkende klus worden om de juiste film uit te kiezen met je date of partner. Gelukkig zijn we er om te helpen en hebben de favoriete date films allertijden op een rij gezet:

 

 

  1. While you were sleeping

Soms kan romantiek zich onder de gekste omstandigheden ontwikkelen. Deze film belichaamd de belangrijkheid van het hebben van een partner in je leven, en bovenal het hebben van een familie.

 

  1. Titanic

Het liefdesverhaal tussen Jack en Rose zal je nooit meer vergeten na het kijken van deze film. Het ontroerende verhaal waar je het niet droog zal houden. Het is wel een lange zit, maar de film zal niet gaan vervelen wanneer je goed gezelschap naast je hebt zitten.

 

  1. Love Story

Deze iconische film heeft een krachtige boodschap en heeft in connectie met liefde en vergiffenis. Een film die je doet herinneren aan de vluchtigheid van de liefde alsmede het leven zelf.

 

  1. When Harry Met Sally…

Over ironie gesproken, deze klassieke film legt de complexe relatie tussen vriendschap en verkering bloot. Compleet met interviews van oudere stellen en langdurige relaties. De film laat zien hoe liefde kan groeien en over tijd opbloeit.

 

  1. (500) Days of Summer

Ze zeggen dat achteraf gezien je veel van je fouten kunt leren. Deze film demonstreert hoe je kan leren van je voorgaande relatie en met een deze ervaring mistappen kunt voorkomen.

 

  1. Bridget Jones’s Diary

Als je gegarandeerd wil lachen tijdens de film, dan is Bridget Jones’s Diary echt een aanrader. De film bevat veel humor en je samen met je date gaan schateren van het lachen. Het is een film dat je een goed gevoel meegeeft. En als je met gezelschap een affiniteit hebt met binge-watchen, dan kun je met het driedelige serie je lol op.

 

Lijkt je dit ook wel wat, en ben je single? Bij HappyPancake kun je direct een gratis account aanmaken om de liefde van de leven te vinden.