Zoek je nog een goede airco installateur Lelystad voor je huisje of bedrijf in de buurt of in Lelystad? Zoek dan niet verder, want de monteurs bij Polarcool staan voor je klaar. Een airco installeren is nog niet zo makkelijk en je wilt het natuurlijk graag meteen goed laten gebeuren. Een installateur van Polarcool kan je daarbij helpen. Op een snelle en effectieve manier zullen ze de airco installeren, zodat je snel al gebruik kan gaan maken van de airco en zijn verkoelende lucht. Of je een airco wil laten installeren in een huis, kantoor of ander gebouw, Polarcool staat voor je klaar in Lelystad.

 

De manier waarop Polarcool te werk gaat

Bij Polarcool vind je niet alleen goede installateurs, maar ook goede airco’s voor de installateurs om te installeren. Ben je nog op zoek naar een airco? Doe dan de Cool Calculator test op de website van Polarcool. Uit deze rekenmachine komt een advies over welke airco het beste bij de ruimte en de situatie past. Ook worden hierbij meteen de bijbehorende montagekosten genoemd. Tevreden? Dan komen we bij je langs om de situatie te checken en plannen we snel een montage in zodra de airco besteld is.

 

We sturen de beste vakmensen naar je op

Als een montage is ingepland, dan sturen we de beste vakmensen naar je op. Een installateur van Polarcool heeft al meerdere airco’s geïnstalleerd en heeft dus al veel ervaring. Hierdoor gebeurt de installatie niet alleen goed, maar ook snel, zodat jij snel kan gaan genieten van de frisse lucht. In de meeste gevallen sturen we twee monteurs naar je op. Zij kunnen elkaar helpen en zo gaat de installatie ook sneller en wordt het beter gedaan. Polarcool en zijn monteurs zijn STEK gecertificeerd. Dit betekent dat ze altijd veilig en duurzaam werken. De installatie wordt zo veel mogelijk milieuvriendelijk gedaan.