Een goede beamer is een zeer belangrijk element van de vertoning van een zakelijke presentatie. Niet schaadt uw professionele uitstraling meer dan wanneer uw presentaties te weinig contrast hebben of niet goed leesbaar zijn. Een geschikte beamer is daarom een belangrijke investering.

Maar waar moet u eigenlijk op letten als u een zakelijke beamer of projector wilt kopen voor op het kantoor? Welke verschillende opties zijn er allemaal? In dit artikel geven wij u advies over welke beamers u het beste kunt aanschaffen voor zakelijk gebruik. Op die manier kunt u de beste keuze maken voor uw situatie.

 

Zakelijke beamers

Bij beamers of projectoren die voor zakelijke presentaties worden gebruikt is in de eerste instantie de lichtsterkte van de beamer een belangrijk element. Een lichtsterkte van 800-1000 Ansi-lumen is geschikt voor een verduisterde thuisbioscoop, terwijl een lichtsterkte van 1100-2000 Ansi-lumen voldoet voor schemerige ruimten. Echter, voor daglicht projectie bij zakelijke presentaties zijn vooral hogere waarden van toepassing die niet geschikt zijn voor filmweergave in een thuisbioscoop.

Daarnaast zijn de resolutie, de contrastratio, de levensduur en het geluid die de ventilator van de beamer tijdens het projecteren maakt zaken die u in beschouwing kunt nemen. Als stelregel kunt u aanhouden: hoe hoger de resolutie, des te beter is de beeldkwaliteit. Daarnaast kan een beamer met een hoge contrastratio duidelijk de verschillen tussen zwart, wit en de tussenliggende stappen laten zien.

 

DELL S520

 

DELL S520

Een beamer die wij aanbevelen is de DELL S520. Deze beamer is ideaal voor gebruik in vergaderruimtes of kleine kantoren. Door de multi-touch, interactieve projectie maakt u van uw rapportages en projectpresentaties een speciale gebeurtenis. De DELL S520 combineert namelijk de functionaliteit van een whiteboard met de functies van een multi-touch beeldscherm of Windows 8 tablet. U kunt zo uw vingers, markers en stylussen gebruiken om tijdens een zakelijke meeting de geprojecteerde inhoud interactief te gebruiken.

 

Acer DLP Beamer C120

 

Afbeelding van Acer DLP Beamer C120 Helderheid: 100 lm 854 x 480 WVGA 1000 : 1 Zwart

 

Bent u op zoek naar een meer goedkope beamer, die u ook nog eens gemakkelijk overal naartoe mee kunt nemen? Dan is de Acer DLP Beamer C120 ideaal. Door het compacte formaat past de Acer C210 gemakkelijk in uw werktas. Daarnaast heeft u aan een USB-kabel voldoende om de beamer van stroom en beeld te kunnen voorzien. Het enige wat u dus hoeft te doen is de beamer te verbinden met uw laptop en uw presentatie kan beginnen. De ideale budget oplossing voor zakelijke gebruikers die vaak op weg zijn.

 

Over DeDrukwerkstore.nl

Op DeDrukwerkstore.nl vindt u een compleet overzicht van alle kantoorartikelen die online verkrijgbaar zijn. Dankzij onze samenwerking met grote partners kunt u op DeDrukwerkstore.nl alle kantoorproducten vinden en kunt u gemakkelijk alle prijzen vergelijken. Op die manier hoe u nooit teveel te betalen!