Heeft u geen geld? Maar u wilt toch de Iphone 5s kopen, dan is het misschien een idee om deze telefoon te kopen door middel van een abonnement af te sluiten. U betaalt dan maandelijks wat extra’s bij uw abonnement en in ruil daarvoor mag je al gebruik maken van de telefoon. In de meeste gevallen duren deze overeenkomsten ongeveer twee jaar. Na deze twee jaar is de telefoon volledig van jou.

 

Door ervoor te kiezen om de telefoon maandelijks af te lossen voel je minder in de portemonnee. Je betaalt namelijk een relatief klein bedrag per maand in plaats van in één keer een heel groot bedrag. Daarbij mag je gedurende de afbetaling van de telefoon via abonnement gewoon gebruik maken van je Iphone 5s.

 

Op deze manier hoef je de Iphone 5s niet in één keer te kopen, maar betaal je iedere maand een klein gedeelte van je telefoon. Deze telefoonabonnementen hebben iets weg van afbetalingsregelingen. Alle telefoonaanbieders doen hier aan mee, omdat ze op deze manier toch mooie, dure telefoons kunnen verkopen en de consument kan van deze telefoons genieten. Als dit niet mogelijk was, zouden heel veel mensen geen iphone 5s kunnen kopen.

 

Het kopen van een Iphone 5s via een telefoonabonnement heeft dus het grote voordeel dat u het niet zo erg voelt in de portemonnee, maar dat u de telefoon wel mag gebruiken. Als deze regeling niet mogelijk was, zouden heel veel mensen geen gebruik kunnen maken van de Iphone 5s.