De zomer komt er binnenkort weer aan! Tijd om lekker te gaan varen met de boot. Na een lange vaartocht is het altijd fijn om aan te meren op een mooie plek, om daar nog even lekker te kunnen genieten. Wat zijn nou dé jachthavens die jij niet mag missen deze zomer? Lees verder om erachter te komen!

 

Wat kun je doen in een jachthaven?

Veel jachteigenaren maken zich klaar voor een nieuwe vaarroute in een jachthaven. Ook zijn er nog wat andere dingen die je in een jachthaven kunt doen. Zo kun je er even opfrissen in een toiletgebouw, je benen strekken en een wandeling maken, de accu van je boot opladen of eventjes lekker uit eten gaan. Heb jij nog geen eigen boot maar wil je wel kijken naar wat de mogelijkheden zijn om een jacht te kopen? Jachtmakelaardij Kappers heeft een mooi aanbod in jachten.

 

De mooiste jachthavens

Indien je van plan bent om binnenkort te gaan varen is het fijn als je leuke plekjes weet om aan te meren. Wij helpen je graag met het opdoen van wat inspiratie. Zo ben jij goed voorbereid en weet jij aankomend vaarseizoen waar je aan gaat meren.

 

De Michiel de Ruijterhaven in Vlissingen

In Vlissingen is veel water en dus zijn er ook havens. De Michiel de Ruijterhaven in Vlissingen heeft ongeveer 90 vaste ligplaatsen. Je hebt vanuit deze haven een mooi uitzicht op de Westerschelde. Je hebt in Vlissingen echt het gevoel dat je op vakantie bent. Je speelt dus lekker toerist in eigen land. Loop over de boulevard en plof neer bij een leuk visrestaurant. Genoeg manieren dus om even tot rust te komen in Vlissingen, dan ben je daarna weer helemaal klaar om verder te gaan varen.

 

Leeuwarden

De Prinsentuin in Leeuwarden is niet echt een jachthaven, maar het is zeker de moeite waard. De Prinsentuin zien veel mensen als een heerlijke plek waar je kunt genieten van een hapje en een drankje of een wandeling door het mooie park. Je hoeft nog minder dan vijf minuten te lopen voordat je in het centrum van de stad zit. Je hoeft jezelf hier dus zeker niet te vervelen.

 

Volendam

De Marina haven in Volendam is een van de nieuwste jachthavens van Nederland. Deze jachthaven heeft 500 ligplaatsen, dus er zal vast nog wel een plekje vrij zijn voor jouw boot. Plak dus lekker een dagje Volendam aan jouw vaarvakantie en maak de ervaring die Volendam te bieden heeft compleet.