Je vader is jarig en het is tijd voor een feestje. Natuurlijk wil je hem graag een leuk cadeautje geven. De kans is echter groot dat je niet precies weet wat. Geen probleem! In dit artikel geven we je een paar toffe ideeën.

 

Er zijn natuurlijk meer dan genoeg cadeaus te bedenken voor je vader, maar je moet er wel even op komen. Om inspiratie op te doen, kun je door verschillende webwinkels scrollen. Een verjaardagscadeau voor je vader koop je bijvoorbeeld bij HUMK. Je kunt hierdoor enorm veel geweldig leuke producten scrollen.

Een lekker drankje

Veel vaders kunnen wel overweg met een lekker drankje. Drank is dan ook nooit verkeerd om cadeau te doen. Geef bijvoorbeeld een leuke gepersonaliseerde fles sterke drank, of een jerrycan met zijn favoriete drank. Staat je vader ook graag in de keuken? Dan is een olie, of een zout met een speciaal smaakje ook erg lekker. Zo kun je ook een origineel hapjes en drankjes pakket maken.

Een tof boek

Is je vader gek op lezen? Dan is een leuk boek natuurlijk ook altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een gave thriller, of een mooie roman. Wordt je vader 30, 40, 50 of 60, dan zijn hier ook leuke boeken voor. Voor deze leeftijden zijn namelijk boeken met een handleiding voor hoe je met de leeftijd om gaat. Dat is pas een grappig en origineel cadeau. Ook als je vader bijvoorbeeld fervent vogelaar is, of gek is op de natuur, kun je ook een tof boek over dit onderwerp kopen.

Voor de thuiswerker

Heeft je vader een thuiskantoor en werkt hij vaak vanuit huis? Dan is het misschien ook wel leuk om hem iets voor zijn thuiskantoor te geven. Denk aan een mooie muismat, een docking station voor zijn telefoon, of een laptophouder voor een ergonomische werkhouding.

Zeep en sokken

Zeep is allang niet meer iets dat je alleen vrouwen cadeau kunt geven. Er zijn meer dan genoeg gave merken zeep om een man cadeau te doen. Mannen willen immers ook lekker ruiken. Is je vader wel bezig met zijn uiterlijk, maar is zeep toch niet echt een geschikt cadeau? Dan kun je hem ook bijvoorbeeld een mooie riem, een fijne tas, of leuke sokken geven.