Begint je contact tot een einde te komen en je bent op zoek naar een goede telefoon? Denk dan ook eens na over de Iphone 6 met abonnement. Deze telefoon wordt een echte must have. Voor degene die hem niet hebben is het een echt gemis. Als je eenmaal deze telefoon hebt gehad, wil je niet anders meer.

 

De aanschaf van het toestel is nogal prijzig, daarom bieden verschillende providers dan ook een koopcontract aan, waarbij je het toestel en een abonnement in één aanschaft. Het is vaak ook mogelijk om de telefoon te leasen. Het enige nadeel hiervan is dat de telefoon nooit van jou wordt. Dit heb je met een normaal contract wel. Het voordeel van lease is dat je wel service krijgt, als je telefoon kapot gaat en het is niet te wijten aan jou, dan krijg je een nieuwe. Er zit dus als ware een soort van verzekering bij.

 

De meeste mensen kiezen toch voor een Iphone 6 abonnement. Dit omdat de telefoon vaak na 2 jaar hun eigen bezit is. Je hoeft de telefoon nooit meer terug te geven en je kunt er mee doen wat je wilt. Verder is het ook mogelijk om een verzekering op de telefoon af te sluiten. Ook het prijs verschil is niet echt groot dus voor veel mensen is de keuze snel gemaakt.

 

Dus als je een Iphone 6 wilt, zijn er mogelijkheden genoeg. Het beste is nog altijd om een Iphone 6 met abonnement te nemen.