Heb je een smartphone en loopt je abonnement binnenkort af of wil je gewoon een nieuwe smartphone, omdat je oude het gewoonweg niet meer doet of bevalt deze niet meer? Wellicht dat je dan een pre order kunt doen van de nieuwe Samsung Galaxy S5. Deze komt binnenkort op de Nederlandse smartphonemarkt. Om precies te zijn op 11 april is de nieuwe smartphone van Samsung verkrijgbaar.

 

Bij diverse aanbieders van telefoons en telefoonabonnementen kun je de nieuwe Samsung smartphone per orderen. Wil je deze niet per orderen, maar heb je wel belangstelling? Je kunt deze dan ook reminderen. Er zijn diverse sites die je dan rond 11 april een mailtje sturen met de melding dat de nieuwe Samsung Galaxy S5 uit is. Later kun je dan altijd besluiten om deze alsnog te kopen.

 

De verwachtingen van de nieuwe Galaxy S5 zijn in elk geval hoog. Volgens geruchten over de nieuwe uitvoering van Samsung is het nieuwste vlaggenschip van Samsung zelfs waterdicht. Ook gaan er geruchten dat het nieuwe toestel ook stofdicht is. Dit is vrij revolutionair, omdat op dit moment alleen een aantal toestellen van Sony waterdicht zijn.

 

Hoe het nieuwe toestel van Samsung precies waterdicht wordt gemaakt is vooralsnog niet duidelijk. Tijdens de afgelopen maanden en jaren werd het Zuid Koreaanse bedrijf regelmatig in verband gebracht met bedrijven die op bepaalde componenten een zogenaamde nanocoating kunnen aanbrengen. Het is echter niet bekend of deze technologie gebruikt kan worden voor massaproductie, maar wellicht dat dit nu wel het geval is bij de nieuwe Samsung Galaxy S5.