In 2016 zal er weer een EK worden gespeeld. Ook Nederland maakt deel uit van de teams dat mee gaat spelen tijdens dit Europees kampioenschap. Tenminste, Nederland moet zich nog wel kwalificeren. Veel van de Wereldkampioenschappen werden in verre landen georganiseerd waar door het voor de Nederlandse supporters niet mogelijk was om de wedstrijden live te bekijken. In 2016 is dit echter niet het geval, want dan is Frankrijk het organiserende land.

 

Het EK van 2016
In 2016 zal het EK zich gaan afspelen in Frankrijk. Dit is natuurlijk erg dicht bij Nederland en daarom is het voor de fanatieke supporters mogelijk om de wedstrijden nu ook live te bekijken in plaats van via de televisie thuis of in de stad. Er bestaat natuurlijk niets beters dan een live overwinning voor Nederland. Om de wedstrijden te kunnen bij wonen is het handig om een verblijf te zoeken voor tussen de wedstrijden door. Maar waar kun je dit nou het beste vinden?

 

Een perfect verblijf
Er bestaat natuurlijk de mogelijkheid om in een hotel of een tijdelijk appartement te verblijven. Dit kun je alleen doen, maar ook met je vrienden. Een andere mogelijkheid is om op een camping te verblijven. Het gaat hierbij echter niet om een gewone camping, maar om de Oranje camping. De Oranje camping Frankrijk 2016 kan worden geboekt via het internet. Je moet er snel bij zijn, want er zijn redelijk veel supporters die deze unieke camping een keer willen beleven. De boekingen zullen dan ook redelijk snel binnen stromen voor de Oranje camping.