En wellicht ook je laatste voordat je de toets moet afleggen. Gelukkig vind je in de Theorieshop voldoende lesstof om je optimaal voor te bereiden. De beste boeken vol examenstof zorgen voor de hoogste resultaten! Dat geldt zowel wanneer je je certificaat wilt halen voor je auto, motor, scooter of brommer. Bovendien biedt deze winkel met een aparte kaart toegang tot de meest realistische oefentoetsen, zodat je weet wat je te wachten staat. Een betere voorbereiding bestaat niet!

 

Als je een boek bestelt bij de Theorieshop, kun je ervan uitgaan dat je over de meest recente leerstof beschikt. Verkeersregels worden immers vaak aangepast, hoe miniem ook. Dankzij de lesboeken die je in deze shop vindt, ben je voortdurend op de hoogte van alle nieuwe vormen van wet en regelgeving in het verkeer. Dit kun je toepassen in je theorie examen en uiteindelijk ook op de weg, zodra je dat felbegeerde papiertje op zak hebt.

 

Auto Theorieboek

De beste leermethode om je mee voor te bereiden op het examen is het auto theorieboek van de Theorieshop. Deze is altijd up-to-date en is heel overzichtelijk ingedeeld in de 25 officiële hoofdstukken die het CBR hanteert. Dit is de officiële instantie die het theorie examen afneemt. Door je Auto theorieboek bij de Theorieshop te bestellen, weet je daarom dat je relevante lesstof tot je neemt.

 

De vraag is alleen: hoe? Want een papieren versie van ons boek is natuurlijk mogelijk maar tegenwoordig lezen mensen maar wat graag vanaf hun mobiele telefoon of tablet. Daar heeft de Theorieshop een antwoord op; iTheorie!

Met deze fantastische module heb je een digitale versie van het boek, plus een heleboel filmpjes en animaties over regelgeving en gevaarherkenning. Je kunt via iTheorie meteen je examen aanvragen en je krijgt een gratis herkansing voor het onwaarschijnlijke geval je niet direct slaagt! Doe het daarom in één keer goed en kies voor iTheorie.