Een proefabonnement is een ideale vorm van een abonnement om kennis te maken met een nieuw blad. Dit wordt dagelijks honderden keren gedaan door mensen die op zoek zijn naar een nieuw tijdschrift, blad of krant. Voor een proefabonnement betaal je in verhouding namelijk erg weinig en krijg je veel. Je hebt vaak een proefabonnement voor een bepaald aantal weken of maanden of een aantal nummers van het blad. Zodat je in die tijd kunt kijken of het wat voor jou is.

 

Tegenwoordig heb je op vele kranten een proefabonnement zoals onder andere;

  • De Telegraaf
  • Het AD
  • Het Financieel Dagblad
  • Trouw
  • De Volkskrant

 

Maar ook tijdschriften als Hitkrant, Elzevier, Libelle, de Donald Duck, Privé en noem maar op. Er is meer dan genoeg keuze om te kiezen voor een leuk proefabonnement.

Ook leuk is dat je vaak bij een abonnement met kado een leuk cadeau krijgt in de meeste gevallen. Hierdoor wordt je natuurlijk overgehaald, maar vaak krijg je een leuk cadeau bij het afsluiten van een abonnement nadat je een proefabonnement hebt gehad. Een leuk extraatje dus.

 

Tegenwoordig vindt je van elk onderwerp wel een proefabonnement. Of je nou op zoek bent naar het laatste nieuws op het gebied van koken, auto’s, computers, zakelijk nieuws of wat dan ook; je vindt er wel een geschikt proefabonnement voor.