Entresolvloeren of met andere woorden tussenvloeren zorgen voor verdubbeling van de vloercapaciteit in een ruimte. Dat kan voor concurrerende prijzen zijn. Entresolvloeren / tussenvloeren worden ook wel eens bordesvloeren of mezzaninies genoemd.

 

Magazijninrichting voor: Entresolvloeren / bordesvloeren / tussenvloeren / mezzanine

 

Entresolvloeren kunnen vrijstaand of op basis van stellingen gerealiseerd worden.

Overigens is de Polypal mezzanine zeer stevig. Het draagvermogen van deze Polypal mezzanine kan tot wel 1.500 kg/ m² bereiken. Zoals u kunt lezen, is dit best behoorlijk.

De mogelijkheden zijn enorm.

 

Ook zijn er mogelijkheden om de entresolvloeren te voorzien van wanden, trappen, leuningen, opzetplaatsen.

 

De bordesvloeren scheppen zoveel extra ruimte dat dure verbouwingen, verhuizingen of uitbreiding achterwege kunnen blijven.

Goedkoper en efficiënter kan het niet.

 

Mezzanines is zo erg efficiënt, dat dit in een ruimte voor verdubbeling van de vloercapaciteit kan verzorgen. Mezzanines heeft ook andere benamingen zoals; tussenvloeren, platform, bordes(vloer), entresol(vloer) of etagevloer. Omdat er gebruik wordt gemaakt van standaard componenten, is de entresolvloer demontabel en is hierdoor overal flexibel inzetbaar.

Vanwege zijn zeer robuuste uitvoering, hebben de entresolvloeren een heel lang leven.

De entresolvloeren kunnen op verschillende wijzen gerealiseerd worden zoals; vrijstaand of op basis van pallet, minipal, legbord en draagarmstellingen.

 

Er zijn diverse mogelijkheden om de entresolvloer te voorzien. Bijvoorbeeld:

wanden

trappen

leuningen,

opzetplaatsen

etc.

 

Informeer bij uw gemeente naar de vergunning, want volgens de Bouwregelgeving is een entresolvloer licht bouwvergunningsplichtig.

 

123MagazijnInrichting