Je hebt het helemaal gehad. Dat kapsel wat je nu hebt daar loop je al jaren mee en eigenlijk wil je gewoon wel eens wat anders. Je wil ook eens niet naar de kapper waar je normaal naar toe gaat. Juist om eens helemaal uit je comfortzone te stappen. Waar ga je dan heen?

 

Een stapje verder dan anders

Je wilt gewoon eens een stapje verder gaan dan dat je anders doet. De beste kapper Groningen daar staan een aantal zaken waar je een afspraak kunt maken om een mooi, leuk en vlot kapsel te maken. Sommige kappers zijn niet eens zo heel erg duur. Het is dus meteen een goede budgettip.

 

Wat wil je dan zo graag anders?

Het is soms erg moeilijk om uit je comfortzone te stappen maar het kan ook heel verhelderend zijn. Juist door dat te doen kan je het gevoel krijgen om het eens allemaal anders aan te pakken. Dat is helemaal niet verkeerd. Je hebt vaak zelf niet in de gaten dat je al jaren in hetzelfde patroon vastgeroest zit. Door iets aan jezelf te veranderen kan je dat patroon doorbreken.

Je hoeft niet per se zelf te weten wat je zo graag veranderd wilt hebben. Je kunt ook naar de mening van de kapper vragen wat die jou aanraadt om te doen. Soms komen er dan hele verrassende dingen naar buiten waar je misschien zelf niet eens aan hebt gedacht.

 

Durf de stap te nemen

Durf je de stap te nemen om eens helemaal anders te gaan? Je hebt bijvoorbeeld altijd je haar blond gehad en je wil nu eens voor mahonierood gaan. Een groot verschil natuurlijk dat weten wij ook wel. Toch kan het je helemaal veranderen. Durf jij die stap te nemen of blijf je toch liever gaan voor veilig?

Wist je dat er ook kappers zijn die alleen maar speciale kapsels maken? Dit noemen ze vaak kinky kappers. Zij hebben zich gespecialiseerd in het creëren van bijzondere kapsels en helpen jou dus uit je comfortzone te halen. Geef jij hun het vertrouwen om van jou een totaal ander persoon te maken?