We hebben een tijdje dit jaar geen feestjes kunnen vieren. Gezien de omstandigheden is dat natuurlijk niet het einde van de wereld, maar het niet zo leuk voor de kinderen. Zij hebben allemaal hun verjaardagsfeestje niet kunnen houden. Het is dan wel zo leuk om dat nog even goed in te halen. Mijn zoon heeft een heel leuk feestje gehouden in de achtertuin met zijn vriendjes.

 

Groots aanpakken

Omdat het mijn zoons tiende verjaardag was vonden we het heel jammer dat hij het niet kon vieren met de als zijn vriendjes en de hele familie. Het was wel begrijpelijk vanwege de corona maatregelen, maar leuk was het niet. Toen het eenmaal wel weer kon hebben we het groots aangepakt.  We hebben een luchtkussen gehuurd, de jongens hebben gevoetbald en ontzettend veel plezier gehad. Ook hebben we een klimmuur gehuurd. Ja, we hebben écht uitgepakt. Ook was er een clown aanwezig. Probeer trouwens wel met een gepaste cadeau te komen. Onze buren kwamen aanzetten met een fashion cadeaubon. Daar heeft een jongen van tien natuurlijk niks aan.

 

Catering uitbesteden

Toen de kinderen uitgespeeld waren hebben we heerlijk gebarbecued. En denk niet dat we zelf de hele tijd in de weer zijn geweest met de barbecue en het regelen van het vlees. Nee, we hebben een een arrangement geboekt waarin wij een menu konden samenstellen bij een catering. Vervolgens kwam men bij ons thuis met alle apparatuur en het eten. Ze hebben het eten voor ons verzorgd. Het eten was ontzettend lekker. Vervolgens hebben zij weer alles opgeruimd en meegenomen. Een ideale opties als je geen in hebt om zelf tijdens je feestje continu heen en weer te lopen en voor je gasten te zorgen. Je kan ook zelf online vlees kopen. Dat hebben we niet zolang geleden nog gedaan. Dat was ook een makkelijke en snelle oplossing om te barbecueën.

 

Catering apparatuur

We hebben altijd geluk met het mooie weer als mijn zoon jarig is. Dus we nodigen iedereen bij ons thuis uit om in de tuin de verjaardag te vieren. Het enige probleem is dat we niet het apparatuur in huis hebben om het eten te bereiden. We hebben daar een ideaal oplossing voor gevonden. We hebben catering apparatuur gehuurd. Dat is dé ideale oplosing. Ik heb er namelijk een hekel aan als mijn keukenkasten en lades uitpuilen van keukengerei dat ik zo goed als nooit gebruik of statafels die ruimte rovend zijn in de garage. En dan moet je specifiek voor één verjaardag al dat apparatuur aanschaffen om er vervolgens naderhand nooit meer iets mee te doen. Dat dus nooit meer.