Dan willen jullie natuurlijk de perfecte trouwdag regelen. Trouwen op een mooie locatie, een geweldig feest met en voor jullie gasten, mooie foto’s om later op jullie dag terug te kunnen kijken. En daar hoort natuurlijk ook de perfecte trouwauto bij. Jullie kunnen eenvoudig een trouw auto huren via Jouwtrouwauto.nl.

 

Kijk op onze website

Kijk snel op onze website en kies de trouwauto van jullie dromen. We bieden veel verschillende merken en types en soms is er keus uit verschillende kleuren. Gaan jullie voor een snelle rode Ferrari of een stoere Pontiac uit de jaren 60, aan jullie de keus. Sommige auto’s worden verhuurd inclusief chauffeur, soms moet je zelf rijden maar er zijn ook auto’s te huur waarbij je kunt kiezen of je wel of geen professionele chauffeur wilt. De auto wordt afgeleverd op de locatie waarvandaan jullie vertrekken en aan het einde van de dag opgehaald op de locatie waar jullie huwelijksfeest eindigt. Je kunt je wensen kenbaar maken bij de offerteaanvraag.

 

Duidelijke voorwaarden

Op onze website wordt duidelijk aangegeven onder welke voorwaarden je een auto kunt huren. De prijs per dag of dagdeel staat vermeld, de te betalen borgsom wanneer je een auto reserveert waarmee je elf gaat rijden. En als je kiest voor zelf rijden is er vaak de mogelijkheid om een proefrit te maken zodat je op jullie mooiste dag probleemloos manoeuvreert met Julie trouwauto. Verras je bruid en haal haar op in een klassieke Bentley of een blitse cabrio.