Het is voor sommige mensen misschien een hele stap, terwijl het voor anderen heerlijk is voor de afwisseling. Het gaat dan om een kleur op de muur in het huis of om een behang aan de muur. Je hebt zoveel verschillende soorten behang en kleuren, dat het eigenlijk niet uitmaakt wat je stijl is, want voor ieder is er wel wat wils. Je hoeft natuurlijk niet het meest uitgesproken behang of de meest uitgesproken kleur te kiezen als je hier niet van houdt, maar het kan ook een echte eyecatcher worden in je huis.

 

De eyecatcher

Als je voor kleurrijk behang kiest wordt het gelijk een blikvanger in je huis. De ontwerpen van BN Wallcoverings voldoen aan deze eis, maar soms zelfs nog een tikkeltje extra. Ze beschikken over talloze collecties die verschillende printen bij je tot leven roepen. Denk bijvoorbeeld aan ontluikende bloemen of kleine kindertekeningentjes voor in de kamer van je kleine? Naast deze kleurrijke printen, biedt BN Wallcovering ook stijlvolle geometrische motieven aan. Je kunt dit behang voor bij je thuis gebruiken, maar ook kan het gebruikt worden om een professionele omgeving, zoals een kantoor, te behangen.

 

Kies de juiste materialen

Als je kiest voor behang aan de muur, wil je natuurlijk wel dat het er zo mooi mogelijk uitziet. Het is daarom belangrijk dat je de juiste behanglijm gebruikt en ook ander gereedschap van goede kwaliteit. Als je gebruik gaat maken van behang van BN Wallcoverings, moet je eerst de achterkant van het behang met water bevochtigen. Dit laat je dan eerst even inwerken voordat je het behang aan de muur plakt. Als je behang op de muur aanbrengt, wil je dat op een gladde en vlakke muur doen. Je wilt natuurlijk niet dat je de structuur van de muur door je behang heen ziet. Dit kan natuurlijk op sommige punten een leuk effect geven als je dat wilt, maar dit is niet altijd zo.

 

Tropisch

Als je opzoek bent naar een ander soort behang wat eventueel beter bij je interesses past, kun je kiezen voor de verschillende behangen van Arte monsoon. Deze collecties zijn gebaseerd op het tropisch regenwoud en dat zie je ook terug in al hun prints. Voor beide behangen die benoemd zijn, kun je gebruik maken van Arte lijm om het behang aan de muur te bevestigen. Als je eventueel morst met lijm op het behang, geen probleem, want dit kun je met een beetje lauw water direct van het behang halen door een spons of een schone doek te gebruiken.