Het was een gezellige housewarming. Alles was ingericht en mijn familie en vrienden kwamen langs, om het nieuwe huis te bezichtigen. Ik zat nu samen met mijn vrouwen en kinderen drie weken in het nieuwe huis. Gelukkig hoefden wij niet veel te doen aan de het huis zelf en alle zaken eromheen waren goed geregeld. We hadden de hypotheek snel rond kunnen krijgen. De Hypotheker Deventer heeft ons daar geweldig bij geholpen. De adviseur was zeer vriendelijk en legde alle opties betreffende de hypotheek uit. Dat was allemaal achter de rug en ik stond die avond lekker te genieten in mijn nieuwe huis, tijdens een gezellige housewarming.

 

Beginnen van een onderneming

Zoals gezegd waren mijn familie en vrienden op bezoek. In een ruim huis was dat geen probleem, ik kon iedereen een plek geven. Ik stond gezellig bij mijn vrienden en we spraken over van alles en nog wat. Een van mijn beste vrienden was een eigen onderneming begonnen. Hij vertelde daarover en ik luisterde aandachtig. Ikzelf ben werknemer, maar heb weleens nagedacht om voor mezelf te beginnen. Alleen al omdat ik denk dat ik het beter dan mijn werkgevers kan… maar dat is iets voor later.

 

Opstellen van algemene voorwaarden

Mijn beste vriend stond zijn verhaal te doen. Hij vertelde hoe hij alles had opgezet en waar hij nu nog tegenaan liep. Eén van dingen was het opstellen van algemene voorwaarden. Omdat ik weleens over een eigen onderneming had nagedacht, had ik daar toevallig op gezocht. Ik vertelde hem dat hij naar Maatwerk Jurist moest gaan. Daar werden algemene voorwaarden op maat opgesteld. En dan echt op maat, dus volledig naar de onderneming zelf. Hij had er nog niet van gehoord, maar vertelde dat hij dat zeker ging doen. Hij zocht namelijk naar een jurist die het op maat voor hem kon maken. Hij had wel online voorbeelden gezien, maar dat was niet wat hij zocht.

We stonden door te praten over zijn nieuwe onderneming. Andere vrienden sloten aan in het gesprek en we kwamen tot een super gave avond. Een leuke housewarming om mijn nieuwe woning te laten zien aan mijn vrienden en familie.