Een wand aquarium is niet alleen leuk voor gepassioneerde vissenliefhebbers maar voor iedereen. Je kan, al is het maar even heerlijk wegdromen bij het zien van de heen en weer zwemmende vissen. Maar ook (jouw) kinderen kunnen er uren naar kijken en het maakt hen rustiger dan bijvoorbeeld televisie kijken of een computerspelletje spelen. Een andere prettige bijkomstigheid is dat de vissen weinig zorg nodig hebben, je kan er vanuit uw luie stoel van genieten.

 

Voor klassieke of moderne inrichting

Een aquarium past in zowel een modern als klassiek interieur omdat de vissen die erin zwemmen in alle kleuren soorten en maten te koop zijn. De diversiteit lijkt onuitputtelijk. Aan jouw de keuze welke kleuren en vormen je in huis haalt. Je kunt het zien als een levend schilderij, in prettig groen blauw licht zit je te eten, lezen of te werken. Je bezoek zal ook onder de indruk zijn. Verder geeft het je (woon) kamer diepte, het geeft een ruimtelijk effect.

 

Natuurlijk milieu

Het enige dat je hoeft te doen is het aquarium gemiddeld elke twee weken schoon te maken. Als je bijvoorbeeld ziet dat er meer alg ontwikkeling plaatsvindt of dat er afgestorven bladeren op de bodem liggen. Let ook op of de vissen nog in hun normale doen zijn. Aan het water kan je in principe niets zien, dit moet namelijk helder blijven door de filter en om het milieu in het aquarium niet te verstoren mag je er maar weinig met je handen in. Maak het aquarium altijd zonder schoonmaakmiddel schoon want zelfs het kleinste beetje schoonmaakmiddel is funest voor uw vissen. Wilt u een wand aquarium kopen klik hier.