Foto op canvas vanaf € 7 – Herinneringen op Linnen

 

Herinneringen Op Linnen b.v. bestaat sinds 2004 en is al jaren de grootste website van foto’s op canvas in Nederland én Europa! Dit kan natuurlijk alleen door jouw vertrouwen als klant en door ons enthousiaste team van 53 mensen, die elke dag keihard en met enorm veel plezier werken om een geweldig product te leveren. We hebben gewoon het leukste vak ter wereld!

 

We streven naar topkwaliteit! Minder mag je van ons niet verwachten. Ondanks onze lage prijzen durven we te beweren dat we de beste kwaliteit leveren die op dit moment bestaat in onze markt. Onze frames zijn 3 cm dik en ons canvas bestaat uit 100% katoen. We printen met de nieuwste printtechnieken van dit moment en de inkten zijn UV-bestendig en verkleuren daarom nooit in de zon. Tijdens het verzendproces worden onze doeken voorzien van een beschermende folie en vervolgens in een stevige kartonnen verzendverpakking verpakt. Hierdoor worden beschadigingen tijdens transport tot een minimum beperkt.

 

We maken een op maat gemaakt en kwetsbaar product. Hierdoor kan er soms, en met name tijdens het verzenden, wel eens iets verkeerd gaan. Dit is uiteraard erg vervelend maar in zo’n geval zorgen wij altijd voor een supersnelle en correcte oplossing. We streven er naar je een product te leveren waar je enorm blij mee bent en waar je volop van kan genieten. Dat is onze garantie!

 

 

Meer informatie: Herinneringen op Linnen