Een bericht sturen naar je geliefde is hetgeen wat je vaak graag doet. Als je dit vaak doet kan het zijn dat het minder speciaal over komt. Daarom is het leuk om dit af en toe speciaal te maken! Het sturen van een hart emotie is een van de vele oplossingen. De standaard hartjes kunnen op whatsapp en Instagram snel gevonden worden. Gelukkig zijn er nog meer hartjes die eenvoud te kopiëren zijn maar een stuk origineler zijn. Wort-spielereien.de is een Duitse website waar alle hartjes gratis kan downloaden. Dit wordt ook wel ‘freie Herzzeichen’ genoemd. Op deze website staan veel verschillende hartjes op in verschillende kleuren. Kies een emoticon die het beste bij jouw berichtje past en kopieer deze eenvoudig.

 

Wanneer een liefdesboodschap sturen?

Er zijn talloze redenen waarom je een ​​liefdesboodschap of emoticons kunt sturen aan je partner. Hier hoeft niet altijd een speciale gelegenheid voor te zijn, maar je kunt jouw partner er juist mee verrassen. Door een leuk berichtje te sturen geef je aan dat je aan hem/haar denkt. Vaak gaat het niet eens om de boodschap maar juist dat je de moeite hebt genomen om even een berichtje aan de ander te sturen. Het gebruiken van de juiste woorden zorgt er wel voor dat het berichtje in het geheugen blijft. Een aantal tips om hier mee om te gaan zijn:

 

  • Neem de tijd voor een berichtje en verwerk hier je gevoelens in.
  • Vermijd herhalingen zodat alles wat hij/zij leest interessant blijft.
  • Stel niet te veel vragen, het gaat juist om de gedachte dat je aan jouw partner denkt.
  • Laat op het juiste moment een leuk bericht achter.
  • Gebruik emoticons om de boodschap te versterken.

 

Het snel groeiende aantal emoticons

Het aantal smileys is de laatste tijd keer snel toegenomen, door het gigantische aanbod is het lastig om bij te blijven waar welke emoticons voor dienen. Gelukkig heeft de hart emoticon geen specifieke betekenis en kan deze gebruikt worden voor veel verschillende doeleindes. Hoewel talrijke harten in verschillende kleuren vaak verschillende betekenissen hebben, kan je deze voor veel gelegenheden gebruiken.

 

De top 10 meest populaire hartsymbolen

💗 Pulserend hart

💘 Hart met piercing pijl

💓 Kloppend hart

💖 Glitter hart

💕 Twee harten, rood / roze

💝 Hart met strik

😻 Hart ogen en puntige oren

💟 Roze hart

💏 Koppel + kus

💑 Eeuwige liefde

 

Al deze hartsymbolen kunnen eenvoudig gekopieerd worden op een Duitse website die deze gratis laat kopiëren. Op de Duitse website worden deze harten freie Herzzeichen genoemd. Wacht niet langer en bekijk snel welk hart het beste bij jouw berichtje past.