Momenteel zitten we nog in de maand oktober, een saaie tijd als je vergelijkt met wat er komen gaat. Want het duurt niet lang meer voordat de gezelligste periode van het jaar weer aanbreekt. Dat is natuurlijk kerst 2013. Zulke feestdagen vraagt altijd een grote voorbereiding waardoor er een langere tijd naar uitgekeken wordt.

 

Wanneer is kerst 2013 precies?

Ieder jaar valt kerst op 25 en 26 december, eerste kerst dag is uiteraard op 25 december en tweede kerst dag is op 26 december. Dit jaar is kerst 2013 op woensdag 25 december en op donderdag 26 december. Veel mensen vieren ook nog kerstnacht wat dit jaar dus op een dinsdag zal vallen.

 

Kerstpakketten in 2013

De werkgevers zijn rond deze tijd ook weer bezig met het samenstellen van kerstpakketten 2013. De kerstpakketten trends van dit jaar zijn niet veel anders dan vorig jaar. We zien namelijk weer veel pakketten die samengesteld zijn met allerlei eten en drinken. Ook is het wellness pakket een pakket wat steeds populairder aan het worden is.

 

De kerst trends van dit jaar

De kerst trends van dit jaar is terug te zien in alle decoratie. Zo zijn de klassieke kleuren goud en zilver veel terug te zien in slingers, kerstballen en verlichting. Een aantal jaren geleden was het de trend om een kunst kerstboom in de huiskamer te hebben, deze blijft dit jaar nog op zolder staan want steeds meer mensen stappen weer terug naar de echte dennenboom.