Een boxspring is een onderstel op pootjes waar een matras en soms ook een topmatras op ligt. Dit kan ook uitgebreid worden met een hoofd- of voetenbord. De boxsprings van bijvoorbeeld OptiSleep zijn al een aantal jaren erg in trek bij de moderne consument. Met aanbieders als Altijd Goed Slapen en Slaapkenner is het aanbod van erg hoog niveau. Maar wat maakt boxsprings eigenlijk zo goed?

 

De voordelen van een boxspring

De voordelen van boxsprings zijn eindeloos. Het moderne uiterlijk van boxsprings wordt als uitermate aantrekkelijk ervaren. De combinatie van een matras met binnenvering en een verende bodem biedt hierdoor meer comfort. De open ruimte en de verenstructuur van de matras creëert een uitstekende luchtcirculatie. Ook is de boxspring vaak iets hoger dan een standaard bed-matrascombinatie. Hierdoor verloopt het in- en uitstappen iets gemakkelijker. Door de open constructie ventileert de boxspring doorgaans beter dan een normaal matras. Gezien alle type matrassen op een boxspring kunnen worden geplaatst, kunnen ook alle type slapers kiezen voor een boxspring bed.

 

Het aanbod boxsprings

Op boxsprings bedden van merken als OptiSleep kunt u altijd comfortabel en gezond slapen. OptiSleep is een merk waar kwaliteit vooraan staat. Alle producten van OptiSleep zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Speciaal ontwikkeld en getest voor de Slaapkenner, maar ook verkrijgbaar bij andere slaapspecialisten van bijvoorbeeld Altijd Goed Slapen. Daarom vormen de producten van OptiSleep ook de comfortabele basis voor een optimale nachtrust.

 

Hier vindt u een aantal voordelen van de producten van OptiSleep:

– Luxe boxsprings zijn in 4 lagen opgebouwd;
– 90 dagen omruilgarantie op de matraskern (afhankelijk van de aanbieder);
– Extra elastische zones in stretchtijk voor een optimale schoudercomfortzone;
– Alle boxsprings zijn voorzien van antislip waardoor de matras beugel niet langer nodig is;
– Eén prijs voor alle standaard breedte- en lengtematen voor zowel de matrassen als de boxsprings;
– De matrassen zijn uitgevoerd met border waardoor deze beter aansluiten.

 

Kijk voor de mogelijkheden en aanbiedingen eens op de website van de Slaapkenner of Altijd Goed Slapen.