Je weet waarschijnlijk als geen ander dat er vandaag de dag ontelbaar veel mogelijkheden zijn als het aankomt op het maken van acryl art. Echter zijn de plaatjes die je online ziet het resultaat van jarenlang oefenen en vergen hierdoor tijd en vooral erg veel aandacht. Om ook op dit niveau te komen, is het verstandig om intensief te gaan oefenen met het zetten van nagels van acryl. Maar hoe kun je nu het beste aan de slag gaan met acryl art, zodat je dat geweldige resultaat kunt bereiken? Je leest het hier!

Zorg ervoor dat je een aantal oefenvingers in huis haalt

Alle artiesten zijn van oudsher ooit een keer begonnen met het zetten van acryl nagels op oefenvingers. Zorg er daarom ook voor dat je een aantal oefenvingers in huis haalt waar je mee aan de slag kunt gaan. Deze modellen zie je ook vaak terug in de etalage van een salon, waar de mooiste creaties op worden getoond. Op lange termijn zijn deze oefenvingers dan ook een ideale investering waar je je creaties kunt tonen aan klanten.

 

 

Voor een klein prijsje acryl nagels zetten bij vrienden of bij familie

Merk je dat je steeds liever een set acryl wilt gaan zetten op een echte nagel? Bijvoorbeeld omdat je al aardig wat uur hebt geïnvesteerd in het zetten van acryl op oefenvingers? In dat geval kun je er ook altijd voor kiezen om de nagels te zetten bij vrienden of bij familie voor een leuk prijsje. Op deze manier leer je ook makkelijker een praatje te maken, iets wat je voor je baan ook als geen ander moet kunnen.

 

 

Perfectioneer je kunsten door te kiezen voor workshops nagelstyling

Zie jij jezelf wel aan de slag gaan met het zetten van een set acryl nagels? Perfectioneer je kunsten door te kiezen voor workshops nagelstyling. Tijdens deze workshop leer je namelijk erg goed hoe je de nagels het beste kunt zetten en ontvang je tips van professionals uit het vak.