Gezonder koken met Inbouw Magazijn

 

Als specialist in keukens en keukenapparatuur biedt Inbouw Magazijn een veeltal van producten om het koken fijner te maken. Ook een inductiekookplaat behoort tot de mogelijkheden van het Inbouw Magazijn. Met een keukenarchitect kan men samen een plan opstellen voor een passende inductie kookplaat.

 

Gezonder en veiliger koken met een inductie kookplaat

Koken met inductie een veiligere optie om gezonde maaltijden te bereiden. Zo verwarmen inductie platen bijvoorbeeld alleen het deel waar de pan opstaat. Voor gezinnen met kleine kinderen is dit het ideale alternatief in vergelijking met reguliere gas- of elektriciteitsfornuizen. Legt het kind namelijk de hand op de kookplaat is de schade minder ernstig. Tevens worden inductie platen sneller verhit en wordt sneller het kookpunt bereikt.

 

Inductie kookplaat

 

Waarom een inductiekookplaat van Inbouw Magazijn?

Het Inbouw Magazijn verkoopt alleen hoogwaardige kookplaten van betrouwbare merken. Tevens kan men hier samen met een specialist overeenkomen wat het beste geschikt is voor de persoonlijke keuken. Zodoende is het mogelijk een kookplaat aan te schaffen die past bij de persoonlijke behoeften en tevens bij de rest van het interieur, afgestemd op het budget dat men hieraan kan en wil besteden.

 

De specialist in keukens kan gezinnen helpen die hun keuken willen renoveren en vernieuwen!

 

30 cm inductie kookplaat

 

Gevonden wat je zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek onze website. http://www.inbouwmagazijn.nl