Een zwembad lijkt vaak alleen voorbestemd voor diegene die ruim bij kas zitten. Maar niets in minder waar, jacuzzi’s zijn tegenwoordig zeer betaalbaar vanwege de manier waarom ze gemaakt worden. Wie aan een jacuzzi denkt, denkt aan een met hout beklede bak waar door de warmte van het water, damp omhoog stijgt. Dit zijn de luxe versies die soms wel tegen of meer dan duizend euro kunnen kosten. Maar heeft u wel eens gedacht aan een opblaasbaar bubbelbad? Deze baden doen niet onder aan luxueuze jacuzzi’s zoals hierboven beschreven. Ook deze opblaasbare bubbelbaden zijn voorzien van apparatuur om het water mee te verwarmen. Dit zorgt al voor extra ontspanning tijdens het baden. Wie nog meer ontspanning wil kan er voor kiezen een bad aan te schaffen met hydrojets. Deze waterblazers zorgen voor een verbeterde doorbloeding en kunnen zelfs krampen en spierpijn verminderen, waardoor u weer soepel kunt bewegen. Doordat ze geluidloos zijn, levert dit geen hinder op tijdens het baden.

 

Deze baden zijn zelfs zo groot dat er met gemak zes personen in passen. Ook kleinere baden voor bijvoorbeeld vier personen zijn in ruime getale beschikbaar.

 

Door middel van bubbelbad geuren wordt uw bubbelbad nog aantrekkelijker. Doordat de geuren speciaal zijn gemaakt voor bubbelbaden, zal het bad niet beschadigd raken. Denk bij de verschillende geuren aan onder anderen eucalyptus, sandalwood en lavendel.