Spirit Jongensfietsen aanbod

U heeft de keuze uit fietsen van 12 inch tot 26 inch, afhankelijk van de grootte van het kind. Hieronder vindt u alle informatie over ons assortiment die wij u aanbieden.

 

Overzicht van de Spirit Jongensfiets modellen:

Ons assortiment biedt een Spirit Alpha met diverse kleuren bestaande uit groen, oranje en rood. Deze jongensfiets heeft u in jongensfiets 20 inch, jongensfiets 24 inch, of een jongensfiets 26 inch. Prijs gaande van 199 tot 215 euro. De Spirit heeft ook een bagagedrager waarmee u eenvoudig spullen kan vervoeren gaande van een boekentas tot enkele boodschappen.

Een voorbeeld van een jongensfiets 26 inch

De Spirit Coolboy is meer geschikt voor de kleintjes en bestaat in de kleur blauw. De prijs bedraagt 105 – 125 euro. Maten zijn beschikbaar in 12-16-18 inch.

U kan ook opteren voor de Spirit Hot Cruise. Dit model bestaat uit de kleuren mat-groen, mat-blauw en mat-zwart en is beschikbaar in maten 12-16-20 inch. De prijs van dit model bedraagt 109 tot 169 euro. De Hotcruise is een klassieker model en oogt wat degelijker.

 

Spirit Alpha Groen jongensfiets 24 inch

Spirit Alpha Groen jongensfiets 24 inch

 

Jongensfiets 20 inch

Er zijn 2 modellen beschikbaar met enkel maat jongensfiets 20 inch. Model Jaguar bestaat in de kleuren blauw, groen of zwart. Model Lion bestaat uit de kleuren geel, groen en zwart. De prijs bedraagt 195 euro. De Jaguar en Lion zijn op maat gemaakt voor de grotere kinderen en ogen daarom een stuk volwassener en cooler.

Verder is er ook nog de Spirit Ninjaboy in het groen, met maten 12 inch, jongensfiets 16 inch en 18 inch. De prijs bedraagt 105 tot 125 euro.

Een voorbeeld van een jongensfiets 24 inch

 

Spirit Hot Cruise Mat-Blauw jongensfiets 20 inch

Spirit Hot Cruise Mat-Blauw jongensfiets 20 inch

 

Ten slotte hebben we nog Spirit Spiderboy in het rood, ook met maten 12-16-18 inch. De prijs bedraagt 105 tot 125 euro.

De ninjaboy en Spiderboy hebben een zeer stoer uiterlijk en zullen zeker in de smaak vallen bij jonge kinderen.

 

U heeft dus een ruim assortiment om te kiezen uit al deze verschillende modellen en kleuren. Voor meer informatie kan u terecht bij onze professionele adviseurs.

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek onze website om meer te lezen over ons.

Spirit Fietsen

– www.spiritfietsen.nl

 

Spirit.. Niet alleen mooi, ook betrouwbaar.