Gamen is anno 2021 populairder dan ooit. Waar gamen vroeger voornamelijk populair was onder kinderen en jongvolwassenen zien we dat tegenwoordig mensen van alle leeftijden druk aan het gamen zijn geslagen. De coronacrisis heeft deze ontwikkeling nog eens in een stroomversnelling geplaatst. Doordat we meer tijd in de eigen woning doorbrachten dan ooit werd er namelijk al snel naar de games gegrepen. Je kunt de spelletjes op verschillende apparaten spelen, denk hierbij aan de computer, de console of een telefoon. De console heeft hierin als voordeel dat deze ook als multimediaspeler in de woonkamer gebruikt kan worden. De console is dus echt een waardevolle toevoeging op iedere woonkamer. Ben je op zoek naar een console? Lees dan snel verder! In deze blog vertellen we je namelijk meer over een aantal consoles.

 

Playstation

De Playstation is misschien wel de bekendste console die er is. Dit komt met name doordat de Playstation al decennialang te koop is en altijd een vooraanstaand apparaat is geweest als het gaat om de technieken die erin verwerkt zitten. Momenteel is de modernste versie van de Playstation de Playstation 5. Dit apparaat is echter zo gewild dat het ontzettend moeilijk is om deze in huis te krijgen. Gelukkig zit je met een Playstation 4 ook nog meer dan goed. De techniek in de Playstation 4 is nog goed genoeg om het grootste deel van de games te kunnen spelen. Ben je in afwachting van jouw Playstation 5 maar wil je toch alvast kunnen gamen? Dan kun je ervoor kiezen om de Playstation 4 tweedehands aan te schaffen. Zo geniet je alvast van de game-ervaring die de Playstation biedt zonder dat je hier de hoofdprijs voor betaald!

 

Xbox

De Xbox is na de Playstation de bekendste console. De Xbox doet op veel gebieden zeker niet onder voor de Playstation. Toch blijft de Xbox qua verkoopaantallen nog ver achter ten opzichte van de Playstation. Dit betekent echter niet dat je op de Xbox een mindere game-ervaring zult hebben dan op de Playstation. De nieuwste Xbox is een ontzettend krachtig apparaat waar je de beste games op kunt spelen. Ben je op zoek naar een Xbox voor in jouw woonkamer? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden op de website van

Aslan Gaming!