Even een tuintje aanleggen, een schuttinkje bouwen of een raamkozijn plaatsen? Dat is geen probleem als je van het ruime Haxo assortiment gebruikmaakt! Voor ieder karwei vind je hier het juiste gereedschap en materialen van de hoogste kwaliteit. Ook de beste bevestigingsmaterialen zijn in deze winkel verkrijgbaar. Haxo heeft een zeer ruime voorraad met alles van gereedschapstassen tot deurbeslag en van sanitair tot elektrische anti-klimbeveiliging.

Kortom, alles wat je maar nodig kunt hebben om je woning veiliger en comfortabeler te maken heeft deze winkel ruim op voorraad!

 

Voor het binnen- én buitenleven in en rondom je woning zijn verschillende verbeteringen te implementeren. Zo zijn er diverse soorten verlichting om je woning een ander aanzicht te geven. Maar ook voor je tuin heeft Haxo prachtige lampen om een fantastisch licht- en schaduwspel mee te creëren! Uiteraard zijn ook de nodige verlengkabels en schakelaars in deze winkel verkrijgbaar.

 

Van het opkalefateren van je tuin tot het bouwen van een schutting moet je bij Haxo wezen!

Bestrijd vijvervuil

De vijver is het centrale punt – en waarschijnlijk de trots – van je tuin. Er kan flink wat noeste arbeid in gaan zitten om deze te onderhouden. Gelukkig maken vele gereedschappen licht werk en mag je vertrouwen op de Haxo Vijverstofzuiger die het beste bij jouw formaat vijver past. Hiermee wordt al het vuil dat aan de oppervlakte drijft opgezogen. Ook afval dat zich op de bodem bevindt kan er eenvoudig mee worden opgeruimd.

 

In een handomdraai is je vijverwater weer schoon. Voor grondiger klussen ben je bij Haxo eveneens aan het juiste adres. Kies hiervoor uit de vele beschikbare UVC filters, bestaande uit lampen waarvan de straling alle zweefalgen in het water doodt. Dit komt zowel je planten als je vissen zeer ten goede! Daarom wordt altijd aangeraden je vijverstofzuiger met een betrouwbaar UVC filter te combineren.