De zoektocht

 

Het was een prachtige zondagochtend en Jasper was noch steeds op zoek naar zijn Falke Family kniekousen.

 

Hij had genoten van een heerlijk ontbijt met vers appelsap en wou nu wel graag buiten gaan spelen met zijn vriendjes.

 

Meer dan een uur was hij al aan het zoeken maar helaas kon hij zijn favoriete Falke kniekousen, hier aangeschaft, nog steeds niet vinden. Normaal gezien was het haast onmogelijk naast hen te kijken vanwege hun felgroene kleur die meteen de aandacht trekt, maar vandaag lagen ze niet in hun gebruikelijke opbergplaats.

 

Zijn vrienden Bert en Alexander zouden elk moment aan zijn deurbel kunnen staan om samen te gaan voetballen, dus het werd nu wel hoog tijd dat hij zijn Falke kniekousen vond.

 

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/kniekousen-heren

 

Uit pure wanhoop besloot hij op zijn moeder haar kamerdeur te gaan kloppen.

 

Zij werd altijd heel woedend als Jasper haar wakker maakte, des te meer als het was omdat hij haar hulp nodig had om iets te helpen vinden in zijn rommelige en vieze kamer. Lang slapen kon ze nooit vanwege haar vreemde werkuren dus tijdens de weekends was elk uurtje haar kostbaar. Helaas had hij op dit moment geen andere keuze.

 

“Mama, heb jij toevallig mijn Falke kniekousen gezien?”, vroeg hij fluisterend.

 

“Jasper, ik heb je al meerdere keren opgedragen mij niet wakker te maken met zulke vragen! Ik heb je Falke kniekousen niet gezien, ik zal ze niet zoeken en sluit nu meteen mijn deur zodat ik verder kan slapen!”, riep ze hem toe.

 

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/falke-sneaker-sokken

 

Zo een boze reactie had Jasper wel verwacht dus hij deed snel de deur weer dicht en slenterde de trap af. Hij probeerde zich alle plekken in te beelden waar zijn Falke kniekousen verborgen konden liggen. In de badkamer, onder de sofa en zelfs op de keukentafel, maar nergens zag hij zijn felgroene Falke kniekousen.

 

Image preview