20 jaar geleden is Metaalketen Hengelo opgericht in de bij uitstek verkozen metaalstad. Hengelo heeft internationaal een bekende naam weten op te bouwen met onder anderen namen als Stork. Metaalketen is daarbij niet achtergebleven. In de 20 jaar van bestaan heeft zij een naam opgebouwd als betrouwbare leverancier van metalen die ook concurrerend aanbiedt!

Het bedrijf is ISO gecertificeerd, een certificaat dat door onze klant zeer wordt gewaardeerd. Door de vele jaren ervaring kunnen wij altijd de juist oplossing bieden aan de klant, ook als de wens zelf niet geheel duidelijk is. Ons leveringsprogramma voldoet ook aan de nieuwe Euro Norm die door Brussel is voorgeschreven. Zo is de aluminium legering 6026 bij ons te vinden, wat we wij uit voorraad kunnen voeren.

iron-rods-474800_1280

Het assortiment varieert van aluminium platen, messing profielen en brozen staven. Het brede assortiment zorgt er voor dat klanten tevreden zijn met het geleverde product. Door de grote variatie in maten is er altijd een passende oplossing. Uw wens niet op maat te verkrijgen. Samen zorgen we voor een oplossing waarbij enkel tevreden mee kunt zijn! Een snelle levering zorgt voor een levering binnen no-time.