Als je je altijd hebt afgevraagd of je wel of niet moet investeren in binnenlandse beveiliging, blijf dan lezen. Je moet nooit genoegen nemen met de veiligheid van je huis. U moet toegang hebben tot de beste informatie en controle hebben over uw beslissingen. Blijf lezen om je opties te ontdekken.

 

Je huis moet er altijd uitzien alsof het bezet is. U kunt timers kopen en uw tv’s, lampen, radio’s en andere soorten elektronica op verschillende momenten laten doorgaan. Hierdoor denken mensen dat je thuis bent. Dat betekent dat inbrekers voorbij zullen gaan. Wil je nog meer veiligheid kan je altijd een beveiligingsbedrijf inschakelen.

 

Laat uw hond de reservesleutel beschermen. Buitenhonden of dierenpoorten maken dit mogelijk. Bevestig gewoon een reservesleutel aan de halsband van uw hond (uiteraard op een veilige en niet-zichtbare plaats) zodat u deze kunt terugvinden als u hem nodig heeft.

 

Houd je je hond buiten als je uitgaat? Het gebruik van Fido om je reservesleutel te verbergen kan een slimme truc zijn. Haak uw sleutel aan de halsband van de hond op een plek die is afgeschermd van het zicht. Dit werkt heel goed als je een huisdier hebt dat niet dol is op vreemden. U krijgt de toegang die u nodig hebt zonder u zorgen te hoeven maken over uw veiligheid.

 

Hoe verbeter je de veiligheid van jouw woning?

Er zijn verschillende manieren om de veiligheid van jouw woning te verbeteren. Denk aan camera’s, een WhatsApp groep met je buurtgenoten of zelfs een buurtwacht. Maar een van de makkelijkste en beste methodes is: betere sloten. Om echt veilig te zijn dient een slot SKG gekeurd te zijn met minimaal 3 sterren en dient het slot te voldoen aan het politie keurmerk veilig wonen.

 

Kies bijvoorbeeld voor een veiligheidsslot, bijzetslot of een codeslot. Deze sloten dragen direct bij aan de veiligheid van je woning. Ze houden inbrekers voor langere tijd buiten de deur.

 

Laat alleen bekenden binnen

Laat geen mensen in je huis komen die je niet kent. Zelfs als hun verhaal meeslepend is, hebben ze hulp nodig of willen ze je iets verkopen. Deze persoon kan het gewricht gewoon omhullen om te zien of er thuisbeveiligingsapparatuur is.

 

Uw garage moet net zo veilig zijn als uw huis. Veel mensen maken zich zorgen over inbrekers die in hun garage stappen en vervolgens hun huis binnengaan, maar er is een oplossing. Gebruik een C-klem om de deur vast te zetten als deze niet past.

 

Huisbeschermingsprogramma details kunnen beschikbaar zijn op uw politiebureau. Velen hebben een behoorlijk aantal nuttige programma’s die je neemt, bijvoorbeeld over zelfverdediging of andere dingen die met je huis te maken hebben. Neem contact op met uw lokale politie-afdeling om te weten te komen of zij dit type programma aanbieden.

 

Je moet altijd je auto in je garage parkeren in plaats van je garage te gebruiken om wat spullen op te bergen. Dit zorgt ervoor dat dieven het niet stelen of schaden. Als u dit verbergt, kunt u mensen ervan weerhouden de tijden te volgen waarop u er niet bent.

 

Conclusie

Neem de informatie die u hier hebt, zodat u verder kunt gaan met de beveiliging van uw huis. Gebruik maken van het juiste thuisbeveiligingssysteem voor uw huis en kennis hebben van het onderwerp zijn cruciaal. Gebruik de informatie hier om u en uw gezin te beschermen.