Het mooie weer komt er weer aan, en dat betekent: naar buiten en de mouwen opstropen. Voor menigeen is dit de periode om de achterstallige klusjes in- en rondom het huis aan te pakken. Zodra je een klus hebt afgerond, staat de volgende klus vaak alweer om de hoek. Het is daarom ook niet gek dat de moed je af en toe in de schoenen zakt, en je wel een keer een helpende hand kunt gebruiken. Hier helpt MyGo je bij. MyGo is het nieuwe klusplatform waar de consument en de erkende vakman elkaar kunnen vinden. Daarnaast vind je ook veel advies op het gebied van klussen in- en rondom het huis. Zo vind je bijvoorbeeld artikelen en blogs welke jou als doe-het-zelfer op weg helpen met de klussen die je graag wilt (laten) uitvoeren. De website houdt rekening met de wensen en de eisen van zowel de consument en hanteert een transparante werkwijze.

 

Hoe werkt het?

Het idee is simpel: meld je aan op MyGo.nl en upload de klus die jij uit wilt laten voeren. Geef daarbij jouw specifieke wensen aan aan en MyGo doet de rest! Binnen een mum van tijd weet je of iemand de klus op zou kunnen pakken, wanneer dit zou kunnen en hoe het totale kostenplaatje eruit komt te zien. Zodra er een geschikte, erkende, vakman is gevonden laten we dit aan je weten! Mocht je er nou niet uitkomen, dan staat het team van MyGo voor je klaar om je te helpen. De klantenservice is dagelijks te bereiken en helpt je graag op weg.

 

Bij MyGo kun je zowel voor grote klussen, als voor kleine spoed klussen terecht. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte op te vragen. Zo krijg je gelijk een inschatting van de totale kosten en kom je dus niet voor verrassingen te staan. Zit je dus plots zonder stroom? Dan schiet MyGo je te hulp. Wil jij je dak laten isoleren over enkele maanden? Ook dan ben je bij MyGo op de goede plek. Ga snel naar MyGo.nl om de mogelijkheden bij jou in de buurt te bekijken.