Benieuwd naar de modetrends voor heren in 2023? Dan ben je bij deze blog aan het juiste adres! Het is namelijk de hoogste tijd om de modetrends te bespreken. Wat zien we veel terug? College items, overshirts, bodywarmers en alles mag lekker oversized! Uiteraard blijven de klassiekers als overhemden en mantels lekker aansluitend en zien we steeds vaker de functionaliteit in kleding terugkomen. Dus, benieuwd naar de trends en zoek je nog wat inspiratie? Lees dan snel verder! 

 

Functionele kleding 

We hebben het er al kort over gehad, maar we zien dat de functionele kleding steeds vaker terugkomt. Dat is natuurlijk ontzettend top, want waar een 3 in 1 jas heren een aantal jaar geleden alles behalve mode was, zien we deze toch wel duidelijk terugkomen in de trends van 2023. Dat is natuurlijk hartstikke top want met zo’n jas ben je ontzettend flexibel onderweg. Ze zijn niet alleen ideaal voor je skivakantie, maar ook voor outdoor activiteiten of tijdens je avondwandeling. Functionele kleding gemixt met mode? Wij zijn er helemaal fan van! 

 

Polo’s in terracotta kleuren 

In de zomer van 2023 is het de hoogste tijd om je kledingkast te verrijken met Mediterrane zon. Hoe? Nou, door simpelweg te kiezen voor kleuren zoals oranje, rood, roze en bruin. Daarnaast hoef je ook zeker niet bang te zijn voor de warmte want dankzij het gebruik van zijde- of linnen katoen mix blijf je altijd koel en ontzettend comfortabel! 

 

Nog meer kleuren 

Nu we het toch al over kleuren hebben, we gaan nog meer intense kleuren dragen. De festivals en alle andere evenementen mogen gelukkig weer. En wat dragen we op deze evenementen? Juist! Felle kleuren. Denk hierbij aan fel groen, fel geel en fel blauw. Daarnaast is het ook helemaal niet gek om een trui en een shirt in dezelfde kleur te dragen. 

 

Laagjes 

Een belangrijke trend wat de meeste onder ons wel ontzettend blij mee wordt is het feit dat we weer laagjes gaan dragen. We kijken er namelijk naar uit om gewoon weer lekker buiten te zijn met vrienden en familie. Hierdoor zien we een trend in laagjes terugkomen. Zo heeft de bodywarmer een revival doorgemaakt. Het is een kledingstuk waarmee je vrijwel eindeloos kan combineren, bijvoorbeeld met een pantalon. Probeer ook maar eens een vest of blazer voor een sportieve look!