Utrecht, 1 april 2014

In maart 2014 is de website Rolluiken-Weetjes.nl gelanceerd. Rolluiken-Weetjes is een onafhankelijke, informatieve website over rolluiken. Op de website worden consumenten geholpen in hun oriëntatie- en aankoopfase.

 

Rolluiken-Weetjes.nl voorziet consumenten van onafhankelijke informatie over rolluiken. Zo worden consumenten geholpen in hun oriënterende fase van het aankoopproces. Consumenten kunnen lezen over de voordelen, prijzen en verschillende soorten rolluiken. Voor de consumenten die willen overgaan tot aankoop biedt Rolluiken-Weetjes.nl een vergelijkende dienst. Door de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend offertes voor rolluiken aan te vragen, kunnen consumenten maximaal zes bedrijven in hun regio vergelijken. Hierdoor kan de consument prijs en service vergelijken en de beste keuze maken.

 

Rolluiken-Weetjes is uniek in zijn soort. De website biedt zelf geen rolluiken aan, maar geeft enkel onafhankelijke informatie en prijsindicatie. Zo kan de consument op een overzichtelijke manier de mogelijkheden en prijzen bekijken van rolluiken. Dit helpt de klant om een transparant beeld van de markt te krijgen.

 

Rolluiken-Weetjes.nl maakt deel uit van het portfolio van SkyDreams. SkyDreams is uitgever van offerte/ en informatieve websites binnen de huis & tuin branche. Rolluiken-Weetjes.nl is een nieuwe toevoeging aan het portfolio. Andere Weetjes-websites die SkyDreams heeft zijn onder andere Kozijnen-Weetjes.nl en Zonwering-Weetjes.nl.